PricewaterhouseCoopers kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: PricewaterhouseCoopers

Magyar fejlesztésű okostelefonos tréningekkel teszik COVID-biztosabbá a munkahelyeket

Magyar technológiai vállalat, a Leopoly végezte annak a kiterjesztett valóság (AR) tréningalkalmazásnak a technikai fejlesztését a PricewaterhouseCoopers (PwC) számára, amellyel a nemzetközi üzleti szolgáltató segítene ügyfeleinek COVID-biztosabbá tenni a munkahelyeket. A globális tanácsadó irodáiban az okostelefonokkal használható alkalmazással sajátíthatják el a dolgozók a koronavírus-járvány miatt életbelépett, szigorúbb egészségvédelmi munkahelyi szabályokat, és a vállalat üzleti partnerei számára is elérhetővé teszi a biztonságot növelő tréningalkalmazást.

2021. május 26. 14:35

A mesterséges intelligencia szerepe a jövő nyomtatásában

A mesterséges intelligencia (AI) napjaink egyik legfontosabb trendje, amely a technológiai vállalatok, így a Xerox fejlődését is meghatározza. 

2018. szeptember 3. 12:08

A PricewaterhouseCoopers is Xeroxszal nyomtat

A PricewaterhouseCoopers Kft. hároméves irodai dokumentumkezelés outsourcing megállapodást kötött a Xeroxszal.

2006. november 27. 10:03

Távmunka-technológiai bemutató

A távmunka gyakorlati megvalósításának tudnivalóiról tart nyílt szakmai napot a PricewaterhouseCoopers november 23-án, a nemrég megalakult Magyar Távmunka Szövetség közreműködésével.

2004. november 17. 18:10

Ismét növekedésnek indult az online reklámpiac

Nyugat-Európában újra növekedésnek indult az internetes hirdetési piac, és a szakértők az idei évre már két számjegyű növekedéssel számolnak a területen.

2003. október 23. 10:25

Egy fedél alatt az IBM Magyarország és az IBM Business Consulting Services

Az IBM és a Pricewaterhouse tavaly augusztusi bejelentése után, miszerint az IBM megvásárolta a PricewaterhouseCoopers üzleti tanácsadással és technológiai szolgáltatásokkal foglalkozó cégét, a PwC Consultingot, hamarosan befejeződik a tranzakcióhoz kapcsolódó szervezeti feladatok lebonyolítása.

2003. május 14. 12:35

A Symantec szövetsegre lépett a PricewaterhouseCoopers-szel.

A Symantec, az internetes biztonságtechnika élenjáró vállalata, valamint a PricewaterhouseCoopers, a vállalati védelmi megoldások egyik vezető szállítója bejelentette, hogy összefognak a felhasználók teljes védelmi környezetének hatékony kezelést segítő megoldások és szolgáltatások világszerte történő nyújtására.

2003. március 11. 11:35

Újabb 4 ezer embert küldenek el az IBM-nél

Várhatólag mintegy 4 ezer fővel, közel 5 százalékkal csökkenti alkalmazottainak létszámát az IBM, üzleti tanácsadó részlegénél. Az elbocsátás kapcsolódik a PricewaterhouseCoopers(PwC) tanácsadó részlegének felvásárlásához, melyet az IBM hasonló részlegébe olvaszt. Legutóbb augusztusban jelentette be több ezer fős racionalizálást az amerikai számítógépgyártó.

2002. szeptember 4. 07:34

PricewaterhouseCoopers: globális kockázatkezelési megbízás a Think Toolsnak

A döntésoptimalizálási alkalmazások és -szolgáltatások egyik legjelentősebb szállítója, a Think Tools szoftvereit választotta a PricewaterhouseCoopers (PwC) globális kozkázatkezelési üzletága (Global Risk Management Solutions, GRMS) tevékenységének a támogatására.

2002. augusztus 21. 17:01

PwC-Nasdaq-Microsoft: együtt az egységes könyvviteli fájlrendszerért

Az elmúlt hónapok sorozatos tengerentúli, sőt európai pénzügyi csalásai fényében fontos kezdeményezésnek tűnik a Microsoft által bevezetendő, és immáron a PricewaterhouseCoopers könyvvizsgáló cég, valamint az új gazdaság részvényeit tömörítő Nasdaq index által is támogatott külön könyvviteli fájlforma szabványosítása.

2002. augusztus 6. 20:47

A Sun és a PwC globális szövetséget kötött

A Sun és a PricewaterhouseCoopers Consulting kiterjesztette eddigi szövetségét és átfogó, iparági megoldásokat kívánnak biztosítani a kritikus fontosságú üzleti igények kiszolgálására.

2001. december 13. 10:44

A Palm új vállalati szerződésekkel szeretné visszaszerezni hitelét

A pénzügyi gondokkal küzdő Palm megállapodást kötött az öt legnagyobb között szereplő PricewaterhouseCoopers könyvvizsgáló céggel, miszerint a könyvvizsgáló ügyfeleinek a jövőben a Palm kézikészülékeit ajánlja majd a hatékonyabb kapcsolattartás céljából.

2001. június 27. 09:56

PwC Technológiai Előrejelzés 2001-2003

A mobil internet használat korlátlan potenciállal rendelkezik ahhoz, hogy megváltoztassa az üzlet arculatát, de sikere az új alkalmazások kifejlesztésétől függ - állapítja meg a PricewaterhouseCoopers (PwC) nemzetközi tanácsadó cég 12. alkalommal elkészített, éves Technológiai Előrejelzésében.

2001. május 21. 07:23

A PeopleSoft oktatószoftvert ad a katonaságnak

Student Administration névvel a PeopleSoft készítette azt a szoftvert, amelyet az amerikai fegyveres erő fog használni katonáinak továbbképzéséhez. A PricewaterhouseCoopers portálján át érhetik el a hallgatók az Army University Access Online Programot, amelynek segítségével akár diplomához is juthatnak a sikeresen vizsgázók.

2001. május 11. 19:35

A HP befejezte tárgyalásait a PwC-vel

A HP nyilvánosságra hozta a 2000. negyedik negyedévére és a teljes pénzügyi évre vonatkozó adatait: az árbevétel 17, a részvényegységre jutó eredmény pedig 14 százalékkal nőtt a IV. negyedévben. Az éves árbevétel 15, míg a részvényegységre jutó eredmény 16 százalákkal emelkedett.

2000. november 22. 18:04

Matáv-tendert nyert a PwC

Nyílt tenderezési eljárás során a PricewaterhouseCoopers vezetési tanácsadási üzletága nyerte el a Matáv CRM (Customer Relationship Management) projekt előkészítő fázisára vonatkozó megbízást. A megbízás értelmében a PwC a Matávval közösen még 2000-ben kidolgozza a jövőbeni CRM megvalósítási projekt terjedelmét, célját meghatározó definíciós tanulmányt.

2000. november 15. 19:14

Financial Fusion - PricewaterhouseCoopers együttműködés

A Financial Fusion, Inc., a Sybase leányvállalata, együttműködésről szóló szerződést írt alá a PricewaterhouseCoopers szervezettel, amely a világ legnagyobb professzionális szolgáltató cége. A megállapodás értelmében a PricewaterhouseCoopers a Financial Fusion technológiai lehetőségeit használja fel az e-pénzügyben és egyedülálló, nemzetközi, pénzügyi konzultációs gyakorlatában.

2000. szeptember 27. 21:04

A HP tanácsadót vesz

Mintegy 18 milliárd dollárért kész megvásárolni a Hewlett-Packard, a világ kettes számú számítógépgyártója a PricewaterhouseCoopers(PwC) vezetési és információtechnológiai tanácsadó részlegeit. A nagy amerikai számítógépgyártó szolgáltatásaiban vár jelentős erősödést, s több vevőt is, a tervezett lépéstől.

2000. szeptember 12. 12:53

Nagybani elektronikus piac - szeptembertől

Bár egy elektronikus piactér bejelentéssel (a Matáv, a Compaq, az OTP, az Andersen Consulting kooperációjában) már ezeken a hasábokon is foglalkoztunk, a Hewlett Packard, az Oracle és a PricewaterhouseCoopers által támogatott Elektronikus Beszerzési Központ arra törekszik, hogy elsőként kezdje meg működését Magyarországon, mint az irodai termékekre és szolgáltatásokra szakosodott "Business to business" piactér. Ennek érdekében a HP és az Oracle június 30-ai közös bejelentése szerint a piac szeptemberben már nyit.

2000. július 1. 16:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

Tudatosabb háztartásigép-használatot hozhat lakossági szinten az energiavészhelyzet. Az augusztustól érvényes szabályozás szerint az is könnyen kicsúszhat majd az átlagos havi fogyasztásból, aki nem él fényűző életet. Simon Anikó, a Gorenje Magyarország Kft. marketingvezetője szerint a jövőben kulcsfontosságú lehet, hogy milyen állapotban vannak a háztartási gépeink, hiszen egy 15 éves vagy annál idősebb készülék akár meg is háromszorozhatja a fogyasztást. Aki új termékre ruházna be, annak érdemes lesz tisztában lennie a gépeket kategorizáló energiacímkék jelentésével – a szakértő szerint azonban a magyaroknak ez még mindig nehézséget okoz.

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

Az ABB immár hetedik éve sikeres és népszerű női mentorprogramjának célja, hogy erősítse a nők részvételét és növelje a munkavállalási kedvüket műszaki területeken, és lehetőséget adjon, hogy a női hallgatók már tanulmányaik során megismerkedhessenek egy nemzetközi cég működésével, szolgáltatásaival és karrierlehetőségeivel. 

2022. július 25. 12:40