PricewaterhouseCoopers: globális kockázatkezelési megbízás a Think Toolsnak

OTS - Cégvonal, 2002. augusztus 21. 17:01
A döntésoptimalizálási alkalmazások és -szolgáltatások egyik legjelentősebb szállítója, a Think Tools szoftvereit választotta a PricewaterhouseCoopers (PwC) globális kozkázatkezelési üzletága (Global Risk Management Solutions, GRMS) tevékenységének a támogatására.
A Think Tools szofvercsaládja a gazdasági szervezetek döntési folyamatának egészére kiterjedő optimalizálási megoldást nyújt, lehetővé téve így a jobb és gyorsabb döntéshozatalt, ami jelentős mértékben javítja a szervezet reakcióidejét és elősegíti a belső konszenzus kialakulását.

A világszerte 6500 szakértőt foglalkoztató GRMS a gazdálkodószervezetek teljes tevékenységét felölelő kockázatkezelési megoldásokat nyújt ügyfeleinek. Bárminemű kockázati tényező esetén, lett légyen az stratégiai, pénzügyi vagy akár általános működési természetű, a GRMS a legösszetettebb folyamatokon belül is behatárolja a kockázati elemeket és ezzel jelentősen hozzájárul az elért eredmények megőrzéséhez és azok gyarapításához.

  • A Think Tools a vállalati főtevékenység folytatása szempontjából olyan kritikus események, mint a vállalati egyesülések, stratégiatervezés és kockázatkezelés esetében a döntéshozatal felgyorsítását és eredményességét javító döntésoptimalizálási eljárások és alkalmazások egyik legnagyobb szállítója. A jobb és gyorsabb döntések megnövelik a szervezet reakcióképességet, javítják a hatékonyságot és tartósítják a vállalkozás versenyképességét. A Think Tools ügyfelei közé tartozik egyebek között a BASF, a GHP-Billiton, a GTZ és a Renault is, valamint az Egyesült Államok és Dél-Afrika kormányzatának egyes hivatalai. A Think Tools képviseleteket tart fenn Észak-Amerikában és Európában. Részvényét a zürichi SWX New Market piacon jegyzik TTO kód alatt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05