McAfee kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: McAfee

Összefogott a Zyxel és a McAfee

Átfogó együttműködést jelentett be a tajvani hálózati kommunikációs gyártó Zyxel és az IT biztonsági specialista McAfee. Az új funkciókkal kibővített ZyWALL ATP tűzfalsorozatot elsősorban a kis- és középvállalkozások igényeire szabták, akik így egy integrált, egyetlen dobozban elérhető komplex védelmet kaphatnak meg hálózatuk védelméhez. 

2020. május 4. 11:57

A McAfee bemutatta új védelmi csomagját

A McAfee Complete Endpoint Protection csomagok az első olyan integrált megoldást jelentik, amelyek a chiptől az operációs rendszeren át az alkalmazásokig nyújtanak egységes védelmet az új fenyegetési irányzatok ellen, és tökéletesen átlátható kockázatmenedzsmentet tesznek lehetővé.

2013. május 28. 13:31

Toshiba notebookok 1 éves McAfee Antivirus Plus 2013 szoftverrel

A Toshiba tovább erősíti notebookjai biztonsági funkcióit. A számítógépes vírusok és más digitális kártevők komoly biztonsági kockázatot jelentenek minden felhasználó számára, különösen akkor, ha az eszköz az internethez csatlakozik. A vírusvédelmi szakértők naponta százával azonosítanak olyan ártalmas kódokat, melyek egyetlen célja az operációs rendszer elleni támadás. A kiberbűnözők folyamatosan új és új támadási módok kifejlesztésén dolgoznak.

2013. február 13. 12:57

Szülői felügyelet szoftver az új Sony VAIO notebookokon

A Sony és a McAfee vírusirtó gyártó cég együttműködésével ingyenes, könnyen használható és gyorsan konfigurálható szoftvert kap minden új Windows8 VAIO vásárló, amely segítségével biztonságosabbá válik az internethasználat a gyermekek számára.

2012. december 14. 11:04

Egyedülálló Anti-Theft szolgáltatás a Z830/Z930 Toshiba Ultrabookokhoz

A Toshiba bejelentette, hogy Z830/Z930-sorozatú Ultrabookjait egy egyéves McAfee Anti-Theft szoftver licenccel látja el, ezzel azok biztonsági funkcióit jelentősen megerősíti. Ez a megoldás felbecsülhetetlen segítséget nyújt lopás esetén, ráadásul sok tolvajt is elrettenthet.

2012. december 12. 12:08

McAfee védelem a DNS változtató trójai vírus hatásai ellen

A McAfee közzétett egy ingyenes eszközt, amely kijavítja a ’DNSChanger’ trójai vírussal fertőzött felhasználók beállításait, és így fenntartja az internetkapcsolatot az után is, hogy az FBI július 9-én leállítja az érintett DNS szervereket. A McAfee weboldalán elérhető eszköz segít a felhasználóknak megállapítani, hogy fertőzött-e a gépük, és egyszerű, ingyenes megoldást nyújt a vírus eltávolítására is.

Kulcsszavak: security vírus McAfee
2012. július 6. 10:55

McAfee: szituációs és kockázatfigyelő rendszer

A McAfee a londoni INFOSEC kiállításon mutatta be Security Information and Event Management (SIEM) rendszerét, a McAfee Enterprise Security Manager-t, amely integrálja a fenyegetési, felhasználói és ellenlépési információkat, így a SIEM az egyszerű eseményanalízis helyett pontos és felhasználható információt nyújt.

Kulcsszavak: security McAfee
2012. április 25. 07:29

Új mobilbiztonsági megoldásokkal jelentkezett a McAfee

A McAfee a barcelonai Mobile World Congress keretén belül mutatta be új, átfogó, eszköz, adat és applikáció védelmet nyújtó mobilbiztonsági megoldását. A jelentős technológiai fejlesztéseket alkalmazó McAfee Enterprise Mobility Management (EMM) 10.0 hatékonyan azonosítja, szabályozza és védi az okostelefonokat és táblagépeket, így a nagyvállalati ügyfelek biztonsággal engedélyezhetik a saját tulajdonú mobileszközök használatát.

Kulcsszavak: vírus security McAfee
2012. február 27. 17:01

McAfee Mobile Security 2.0: erős biztonság az okos-telefonok és táblagépek számára

Az első mobilbiztonsági applikáció, amely kombinálja az anti-vírus, az adatlopás elleni, valamint a web- és applikáció-védelmet, illetve a hívás és SMS szűrést is.

Kulcsszavak: McAfee security vírus
2012. január 31. 16:46

Szaporodó "legitim" spam, veszélyben a mobil bankok, a virtuális pénz és a beágyazott hardverek

Megjelent a McAfee Labs 2012-es fenyegetés-előjelzési jelentése. A lista jelzi, hogy a 2011-ben feltűnt fenyegetések jó úton haladnak afelé, hogy a 2012-es év cyber-aktivitásának főszereplői lehessenek, ilyenek a mobil bankok, a „legális” spam, vagy a virtuális fizetőeszközök. A McAfee Labs szerint emellett a hírekben megjelenhetnek a politikai motivációjú, és ismert személyeket érő támadások, a jelentős ipari támadások, és a cyber-háborús demonstrációk is.

Kulcsszavak: security McAfee
2011. december 29. 08:36

Súlyos hiányosságok a mobilfelhasználók és a vállalkozások közötti kapcsolatban

A McAfee és a Carnagie Mellon Egyetem jelentése súlyos hiányosságokat tárt fel a mobilfelhasználók és a vállalkozások közötti kapcsolatban a „Mobilitás és biztonság: káprázatos lehetőségek – valódi kihívások” című globális jelentésében. A kutatók szerint a növekvő számú üzleti és magáncélú mobilfelhasználó gyakran nincsen tisztában a munkaadó által megszabott munkahelyi mobilbiztonsági szabályzatokkal.

2011. május 25. 09:30

Gyorsan szaporodnak a cybertámadások a kritikus infrastruktúrák ellen

A McAfee tanulmánya szerint bár a kritikus infrastruktúrák egyre több veszélynek vannak kitéve, továbbra is késik a megfelelő védelem kialakítása, annak ellenére, hogy a válaszadók többsége rendszeresen fedez fel a rendszere szabotálására tervezett rosszindulatú programokat, például az áramszolgáltatók majdnem fele felfedezte a Stuxnet vírust a rendszerén.

Kulcsszavak: security hacker McAfee
2011. április 19. 17:12

Zöld lámpa: az Intel megveheti a McAfee-t

Az Európai Bizottság jóváhagyta az Intel és a világ második legnagyobb vírusirtó cégének számító McAfee összeolvadását, és ezzel lehetővé válik, hogy a processzorgyártó idővel már a chipbe beépített vírusvédelemmel szállítsa a PC-k hardverelemeit. Ugyanakkor - és épp ezt szolgálta Brüsszel vizsgálódása - nem történhet olyan, hogy az Intel ezzel technológiai előnyhöz juttatja a McAfeet, a termékek nem optimalizálhatók egyetlen vírusirtóra, minden műszaki információt meg kell osztania a konkurensekkel.

 

Kulcsszavak: McAfee Intel
2011. január 27. 15:49

Egyesített végpontmenedzsment –

A McAfee Enterprise Mobility Management szoftver segítségével a vállalatok kiterjeszthetik adatközpontjaikat az okos telefonokra és tablet gépekre is, ugyanúgy, mint a laptopok, asztali gépek és szerverek esetében.

Kulcsszavak: security McAfee
2011. január 20. 13:22

Biztonsági tippek mobilok, PC-k egyéb kütyűk védelméhez

Ha ön is egyike a felnőttek és gyermekek azon 80 százalékának, aki műszaki eszközt kapott ajándékba karácsonyra, gratulálunk! De nem szabad elfelejteni, hogy a felhasználók milliói esnek áldozatul a különféle vírusoknak, kémprogramoknak és egyéb kártékony kódoknak, ezért az új eszköz biztonságossá tétele alapvető fontosságú! A McAfee Labs szakértői összeállítottak néhány hasznos tanácsot a minél biztonságosabb újév érdekében.

Kulcsszavak: security McAfee
2011. január 13. 11:24

Karácsonyi átverések az interneten

Az informatikai biztonsági szoftvereket fejlesztő angol McAfee karácsonyi átverésekre figyelmezteti az internetezőket, ezeknek a leggyakoribb formája most az, hogy a gyanútlan felhasználó egy hamis iPad nyereményajánlatot kap, majd hitelkártyaszámát megadva, csalás áldozata lesz.

Kulcsszavak: karácsony security McAfee
2010. december 16. 16:31

Az Intel tulajdonába kerül a McAfee

A világ legnagyobb chipgyártója új területeken próbál szerencsét, a vírusirtóiról ismert McAfee 7,68 milliárd dolláros felvásárlásával biztonságtechnikai szereplővé lép elő.

2010. augusztus 20. 08:54

Kártevőtermelés ipari mennyiségben

A McAfee legfrissebb jelentéséből kiderül, hogy az év első felében temérdek mennyiségű vírust regisztráltak, s ez a tendencia csak folytatódik.

Kulcsszavak: McAfee security vírus
2010. augusztus 11. 10:26

Több ezer Windows XP PC-t ütött ki a McAfee szoftverfrissítése

A McAfee legújabb rutinszerű szoftverfrissítése a Norton Antivirus és a McAfee Total Protection biztonsági alkalmazásokhoz, véletlenül egy kulcsfontosságú fájlt törölt a Windows XP SP3 rendszerű számítógépekről.

Kulcsszavak: Windows XP bug security McAfee
2010. április 22. 08:10

Vietnam cáfolja a Google szoftvertámadással kapcsolatos vádjait

Vietnam visszautasította a Google internetes kereső és a McAfee számítástechnikai biztonsági cég vádját, miszerint a kommunista ország rosszindulatú szoftvereket használt internetes oldalak meghackelésére és politikai ellenvélemények utáni kémkedésre.

Kulcsszavak: hacker security McAfee Google
2010. április 7. 09:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

Újra pályázhatnak a Technology Fast 50 díjra a gyorsan fejlődő technológiai cégek: a Deloitte már 22. éve hirdeti meg közép-európai versenyét, amely a technológiai iparág leggyorsabban növekvő vállalatait rangsorolja. Mind a már befutott, mind a feltörekvő technológiai vállalatoknak platformot biztosít arra, hogy szélesebb körben bemutathassák innovatív megoldásaikat. 

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

Az ESET globális FinTech-kutatásának üzleti szegmensében vizsgálta a felsővezetők hozzáállását a pénzügyi technológiához (FinTech) és a biztonsághoz: a felmérésben 1200 felsővezető vett részt az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Japán és Mexikó különböző iparágaiból. A felmérésből kiderült, hogy az üzleti vezetők több mint kétharmada (68%) tervezi növelni a pénzügyi technológiába, azaz a FinTech-be történő befektetéseit a 2021-2022-es időszakban.

2021. július 7. 12:37