Rangos tanúsítványt nyert el a Unisys digitális munkahely megoldása

forrás: Prím Online, 2022. június 17. 13:14

Az IT támogatás és szolgáltatásmenedzsment vezető szakmai szövetsége, a HDI bejelentette, hogy a Unisys digitális munkahely szolgáltatása, a Digital Workplace Global Service Desk sikeresen teljesítette a szervezet IT Support Center tanúsítási programjának összes követelményét. A HDI a Unisys magyar szakemberét, Gaál Juditot külön szakmai díjjal is elismerte.

A Unisys digitálismunkahely-szolgáltatását (Unisys DWS) biztosító munkatársak azért dolgoznak, hogy az irodai és otthoni vegyes munkavégzés, vagyis a hibrid munkahelyek és a hibrid munkaerő számára biztosítanak intelligensebb, innovatív munkakörnyezetet, zökkenőmentes digitális élményt nyújtva. Ezt jutalmazta most a HDI.

 

A szakmai szervezet már korábban is díjazta a Unisys DWS csapatát elkötelezettségéért és szakértelméért. Nemrégiben két Unisys munkatársat is elismert a HDI Service and Support Awardsszal: a magyar Gaál Juditot a legjobb supervisornak, Daniel Neu-t pedig a legjobb Service Desk Agentnek választották. Januárban Patrycja Sobera, EUX Vice President és Weston Morris globális stratégia igazgató – a Unisys Digital Workplace Deep Dive podcast házigazdája – felkerült a HDI listájára, melyben a 2022-es év gondolkodását leginkább meghatározó 25 vállalati vezetőt sorolták fel. 

 

 

Tara Gibb, a szakmai szenior igazgatója elmondta: „Support Center tanúsítványunk azt tanúsítja, hogy az adott szervezet támogatási részlege hatékonyan működik. A Unisysnél elvégzett szakmai auditunk során bizonyosságot nyert, hogy a vállalat világszínvonalú service desk szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, és azt is világossá tette, hogy ügyfélélményre javítását célzó intézkedései a legtöbb szervezethez képest sokkal fejlettebbek." 

 

Leon Gilbert, az Unisys Digital Workplace Solutions (DWS) vezető alelnöke és vezérigazgatója elmondta: „Büszkék vagyunk rá, hogy az audit során a HDI szakértői meggyőződtek service desk szolgáltatásunk kiforrottságáról, és ezt immár tanúsítvány is igazolja. Csapatunk elkötelezett, hogy a lehető legmagasabb szintű támogatással segítse az ügyfeleket üzleti céljaik elérésében.”

 

A Unisys Hungary szolgáltató központja  folyamatos fejlődése révén egyre sokrétűbb szolgáltatásokat kínál, beleértve a digitális munkahely megoldásokat is. 

 

Makk Norbert, a Unisys Magyarország ügyvezetője elmondta: „Azon a szakmai sikeren túl, amit az HDI elismerése jelent, külön büszkeséggel tölt el, hogy Gaál Judit díja a Unisys magyarországi szakembereinek jó hírét is erősíti a nemzetközi porondon.”

 

A magyarországi központ továbbra is dinamikusan fejlődik, folyamatos az érdeklődés új, potenciális nagyvállalati ügyfelek részéről új szolgáltatások kapcsán. A Unisys a pályakezdő pozícióktól a vezetői szintekig kínál kihívásokkal teli, felelősségteljes pozíciókat, többek között ügyfélkapcsolati és informatikai területekre is.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Dekarboizáció és hatékonyságnövelés egyszerre az iparban

A globális üvegházhatásúgáz-kibocsátás 45 százalékát adja az ipari tevékenység, így a klímacélok elérése érdekében kulcsfontosságú a szektor dekarbonizációja. A Schneider Electric a világ elsőszámú ipari szakvásárán, a Hannover Messén mutatta be azokat az innovációkat, amelyek lehetővé teszik az ipari szereplők számára a kibocsátásuk csökkentését és a termelési hatékonyságuk növelését.

2024. április 26. 11:33

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50