MMKlaszter kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: MMKlaszter

Infokommunikációs fejlesztéseket díjaztak a TechShow-n

Szenzoros adatkezelő, parkolássegítő, e-kereskedelmi fejlesztés és virtuális 3D tükör kapott díjat az 5. alkalommal megrendezett Magyar Innovációs TechShow kiállításon kedden Budapesten - közölte a szervező Mobilitás és Multimédia Klaszter (MMKlaszter).

2013. június 12. 11:55

A jövő magyar hightech világsikereire vadásznak

2013. június 11-én a Mobilitás és Multimédia Klaszter ötödik alkalommal rendezi meg az ország egyik legfontosabb IT eseményét, a Magyar Innovációs TechShow-t. A rendezvény célja a magyarországi digitális ipar legújabb, legizgalmasabb, már kézzelfogható eredményeinek felvonultatása a szakmai és laikus közönség, illetve a hazai és nemzetközi befektetők előtt.

2013. április 18. 10:16

A legnagyobb hazai és nemzetközi gazdasági szereplők előtt mutatkozhatnak be a legjobbak

2012 október 4-én és 5-én rendezi meg hazánk a Budapest Conference on Cyberspace-t, az év egyik legkiemeltebb szakmai és diplomáciai eseményét, amelyre mintegy 600 nemzetközi kormányzati, vállalati, tudományos és civil résztvevőt várnak. A rendezvény házigazdája Martonyi János külügyminiszter, a megnyitót Orbán Viktor miniszterelnök fogja tartani. A Mobilitás és Multimédia Klaszter (MMK) a Magyar Külügyminisztérium felkérésére meghirdette a "Keressük Magyarország kiber-innovátorait!" elnevezésű pályázatát, amelynek 20 nyertese ezen az eseményen állíthat ki októberben. A kiállítás célja, hogy a konferencia magyar és nemzetközi IT gurukból, szakpolitikusokból és befektetőkből álló több száz fős közönsége megismerje a leginnovatívabb hazai digitális fejlesztéseket. 

2012. augusztus 28. 17:50

Keresik Magyarország legjobb digitális fejlesztőit!

A Mobilitás és Multimédia Klaszter (MMK) a Magyar Külügyminisztérium felkérésére meghirdette a “Keressük Magyarország kiber-innovátorait!” elnevezésű pályázatát, amelynek 20 nyertese a Budapesti Kibertér Konferencián állíthat ki. Az esemény célja, hogy a konferencia magyar és nemzetközi IT gurukból, szakpolitikusokból és befektetőkből álló többszáz fős közönsége megismerje a leginnovatívabb hazai digitális fejlesztéseket.

2012. augusztus 14. 19:36

Szenzorok a testen – lezárult a 2009-ben indított All-Fitt projekt

Öttagú magyar konzorcium dolgozott két évig azon a KMOP-projekten, amelynek eredményeképpen elkészült a viselhető szenzorokon alapuló, az idősek és a rendszeresen sportolók életvitelét támogató multimédiás és mobilkommunikációs termék prototípusa. (Képünk illusztráció, nincs köze a félmilliárdos pályázat keretében elkészült termékekhez). A rendszer három alapelemet integrál: a felügyelt személy életfunkcióit monitorozó, testre rögzíthető eszközt, az adatbázist, valamint a regisztrált adatokat megjelenítő portált. 

2011. november 8. 13:20

Magyar Innovációs Techschow: közel 90 új Neumann

A Mobilitás és Multimédia Klaszterhez a "Keressük magyarország új Neumannjait" című felhívásra alig egy hónap alatt 86 darab pályázat érkezett be határidőre. A pályázatok 1/3-a magánszemélyektől, azaz feltalálóktól, kutatóktól, lelkes innovátoroktól érkezett, a 2/3 pedig többségében kisvállalkozásoktól jött. A vidék a pályázatok ötödénél dominált, jellemzően Debrecenről, Pécsről, Miskolcról és Szegedről küldtek be anyagokat, azokról a helyekről, ahol van vmilyen ICT alapú felsőoktatási képzés és tudásközpont.

Kulcsszavak: MMKlaszter innováció
2011. április 12. 13:45

Új MMKlaszter fejlesztések

Augusztus 27-én két vadonatúj fejlesztést mutatott be Magyarország legnagyobb és egyik legeredményesebb innovációs összefogása, a Mobilitás és Multimédia Klaszter (MMKlaszter). A magyar kis- és középvállalkozások és egyetemek összefogásával kifejlesztett egészségügyi célokat szolgáló ékszercsalád, valamint a mobiltelefonon futó zenehallgató szoftver akár átfogó nemzetközi sikerre is számíthat.

Kulcsszavak: MMKlaszter
2009. augusztus 27. 22:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

Újra pályázhatnak a Technology Fast 50 díjra a gyorsan fejlődő technológiai cégek: a Deloitte már 22. éve hirdeti meg közép-európai versenyét, amely a technológiai iparág leggyorsabban növekvő vállalatait rangsorolja. Mind a már befutott, mind a feltörekvő technológiai vállalatoknak platformot biztosít arra, hogy szélesebb körben bemutathassák innovatív megoldásaikat. 

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

Az ESET globális FinTech-kutatásának üzleti szegmensében vizsgálta a felsővezetők hozzáállását a pénzügyi technológiához (FinTech) és a biztonsághoz: a felmérésben 1200 felsővezető vett részt az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Japán és Mexikó különböző iparágaiból. A felmérésből kiderült, hogy az üzleti vezetők több mint kétharmada (68%) tervezi növelni a pénzügyi technológiába, azaz a FinTech-be történő befektetéseit a 2021-2022-es időszakban.

2021. július 7. 12:37