Három új Sony Ericsson Walkman mobiltelefon

Milkovits Gábor, 2008. július 22. 19:55

A Sony Ericsson három új zeneközpontú mobiltelefont mutatott be abból az alkalomból, hogy éppen három évvel ezelőtt dobta piacra első Walkman márkanévvel ellátott mobilját.

A Sony Ericsson W902 „Patti” egy kompakt, négysávos GSM/EDGE/3G UMTS/HSDPA készülék 5 megapixeles kamerával, 8 GB tartozék Memory Stick Micro (M2) memóriakártyával és 2,2”, 240 x 320 képpontos LCD kijelzővel. A mobilhoz a Sony speciális HPM-77 fülhallgatói járnak, szintén tartozékként.

A szétcsúsztatható W595 ugyanazokkal a harmadik generációs mobilhálózati megoldásokkal rendelkezik, mint a W902, ugyanakkor csak 2 GB-os M2 memóriakártya használatát támogatja, illetve normál sztereó fülhallgató és 3,2 megapixeles beépített kamera jár hozzá. Plusz benne viszont a ’Shake’ mozgásérzékelős vezérlés illetve a ’Share’ jack bemenet, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre ketten hallgassanak zenét a készüléken.

A három új készülék közül leginkább alapmodellnek számító W302 csak négysávos GSM/EDGE hálózati kapcsolattal rendelkezik, ezen kívül pedig 2 megapixeles kamerával, 512 MB-os tartozék M2 memóriakártyával, FM rádióval és sztereó Bluetooth-al van ellátva.

Mindhárom évfordulós Sony Ericsson Walkman mobil az idei utolsó negyedévben lesz kapható, egyelőre ismeretlen piacokon és árakon.

A Sony Ericsson zeneközpontú mobiltelefonjai a 2005 nyarán bemutatott W800 óta igencsak sikeresnek bizonyultak, akárcsak a CyberShot márkanevű multimédiás készülékek. Az utóbbi időben viszont éppen a cég közép- és felső kategóriás készülékeit sújtja a gazdasági növekedés lassulásából fakadó keresletcsökkenés a fejlett piacokon. Így aztán a japán-svéd vegyes tulajdonú mobilgyártó a tavalyinál jóval alacsonyabb, mindössze 6 millió euró nyereségről számolt be a 2008-as második negyedévre vonatkozóan, aminek nyomán bejelentette, hogy takarékossági okokból mintegy 2000 dolgozójától kénytelen megválni.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38