Új Sony Ericsson Walkmanek: Zylo és Spiro

forrás Prim Online, 2010. április 13. 19:01

A Sony Ericsson Zylo és a Sony Ericsson Spiro telefonok nemcsak a Walkman készülékektől elvárható legjobb zenei élményt nyújtják a fogyasztók számára, hanem még egy szinttel feljebb helyezik a mércét, és a zenehallgatást a közösségi oldalak böngészésével ötvözik.

A felhasználók egy gombnyomással elérhetik barátaikat a Twitter és a Facebook alkalmazásokon keresztül, miközben a Walkman lejátszón kedvenc zenéiket hallgathatják. Mindkét telefon rendelkezik a már megszokott TrackID funkcióval, amely alkalmazás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bármerre is járva az éppen hallgatott zeneszám címét és előadóját egy gombnyomással megtudja. A funkció igen népszerű a zenerajongók körében 2009-ben 129 millió TrackID keresést jegyeztek fel összesen.

A vállalat legújabb termékcsaládjának minden készüléke, így a Sony Ericsson Zylo és a Sony Ericsson Spiro készülékek is a „Testhezálló” (human curvature) dizájn filozófiáján alapszanak. A szép és időtálló „human curvature” dizájn ergonomikus billentyűzetével leegyszerűsíti a telefon használatát.

Sony Ericsson Zylo Walkman


Felfedezte legújabb kedvenc zenéjét és alig várja, hogy megoszthassa barátaival? Ezen készülék felhasználói háttérzeneként hallgathatják kedvenc dallamaikat, miközben a telefonon beszélnek. A Sony Ericsson Zylo Walkman készülékekre már előre feltöltenek hangokat, így a felhasználó úgy tehet, mintha egy irodában dolgozna, vagy az utcán sétálna vagy esetleg egy zajos étterembe ülne. A FLAC formátum, ami ezzel a készülékkel debütál, még jobb, még tökéletesebb hangzást biztosít a felhasználók számára.

Főbb jellemzők:

·    A már jól ismert Sony Ericsson Walkman zenelejátszó
·    Tökéletesebb hang, kristálytiszta audio élmény
·    Nagy felbontású FLAC formátum – a létező legjobb hangminőség mobiltelefonon
·    TrackID - kedvenc zeneszámainak felismeréséhez
·    PlayNow - vásároljon kedvére zenei albumokat éjjel-nappal
·    Kapcsolattartás Facebook-on és Twitter-en
·    Ossza meg fényképeit a Flickr és a Picasa segítségével
·    Videóit töltse fel akár két kattintással a YouTube csatornájára.

Sony Ericsson Spiro Walkman

Élvezze a Sony Ericsson Spiro Walkman készülék által a létező legtökéletesebb zenei élményt. A felhasználók egy gombnyomással elérhetik a TrackID funkciót, aminek segítségével másodpercek alatt dalok millióit fedezhetik fel. Ha inkább beszélgetne barátaival, jelentkezzen be a Facebook vagy a Twitter oldalakra, esetleg üzenjen SMS üzeneteken keresztül, amelyek könnyen olvasható szóbuborék formájában jelennek meg.

Főbb jellemzők:

·    A már jól ismert Sony Ericsson Walkman zene lejátszó
·    Mindenhol elérhető – 3,5 mm audio csatlakozás, Bluetooth sztereó és FM rádió
·    TrackID - kedvenc zeneszámainak felismeréséhez
·    PlayNow - vásároljon kedvére zenei albumokat éjjel-nappal
·    Kapcsolattartás a barátokkal a Facebook-on és a Twitter-en.

Hálózati információk:

Sony Ericsson Spiro Walkman GSM GPRS/EDGE 900/1800 és GSM GPRS/EDGE 850/1900 hálózaton működik.
Sony Ericsson Zylo Walkman UMTS HSPA 900/2100 and GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, UMTS HSPA 850/900/1800/1900 and GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 hálózaton működik.

Sony Ericsson Spiro Walkman 2010 harmadik negyedévétől elérhető a kiemelt üzletekben, Contrast Black (fekete), Sunset Pink (rózsaszín), Spring Green (zöld) és Stealth Black (fekete) színekben.

Sony Ericsson Zylo Walkman 2010 harmadik negyedévétől elérhető a kiemelt üzletekben, Jazz Black (fekete), Chacha Silver (ezüst) és Swing Pink (rózsaszín) színekben.
 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38