Három új szakember az Algotechnél

forrás Prim Online, 2006. augusztus 22. 14:02
Az Algotech magyarországi irodája három fővel bővült az elmúlt két hónapban. A kelet-közép-európai térség első regionális contact center szállítója új megrendeléseivel, illetve az egyedi alkalmazások iránti növekvő igénnyel indokolja a bővülést.
Szuper Károly senior rendszermérnökként, Kovács Zoltán és Fejős Zoltán pedig alkalmazásfejlesztő mérnökként csatlakozott az Algotech csapatához. Szuper Károly feladata contact centerek és kiegészítő berendezések telepítése és üzemeltetése, Kovács Zoltán egyedi workflow alkalmazásokat támogat és fejleszt, Fejős Zoltán pedig ügyfélszolgálati alkalmazások fejlesztéséért felelős.

„Az ügyfélszolgálatoknak és az ügyfélszolgálatok lelkének számító contact centereknek mindig az adott üzleti folyamatot, iparágat, vevőkört kell leképezniük, ezért szinte minden egyes projektnél szükségünk van egyedi fejlesztésekre. Sőt, Magyarországon olyan kifinomult megoldásokra van igény, amelyekre sokszor egyáltalán nem létezik uniform megoldás. Két munkatársunk ezért kizárólag contact center szoftverek fejlesztésével foglalkozik ezentúl. Újabb senior rendszermérnökre pedig azért volt szükségünk, mert egyre több új megrendelés érkezik hozzánk, ami természetesen több támogatási jellegű munkát igényel” – mondta el Bortnyák Adorján, az Algotech ügyvezetője.
Kulcsszavak: Algotech

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Indul az emberszabású robotok sorozatgyártása

Már jövőre megindulhat az első ipari célú humanoid robotok sorozatgyártása. Ezekkel az eszközökkel a manuális tevékenységek több mint fele automatizálható. Az emberszabású robotok bevezető ára 80.000 euró körül várható, de így is nagyjából másfél év alatt megtérül egy ilyen beruházás – mutatta ki tanulmányában a stuttgarti központú Horváth csoport, amelynek magyarországi tagja az IFUA Horváth.

2024. május 21. 13:02

KPMG: Az energiaipar sem ússza meg a genAI bevezetését

Óvatosak a generatív mesterséges intelligencia bevezetése kapcsán az energiaipari vezetők. A KPMG Global Energy CEO Outlook legutóbbi kutatása szerint a vezérigazgatók a jelenlegi ingatag geopolitikai és politikai helyzetben is bizakodóak a növekedési kilátásokat illetően, a befektetések terén pedig legfőbb prioritásuk a generatív mesterséges intelligencia. Lelkesedésüket mérséklik azonban az etikai problémák és a kiberbiztonsági kockázatok. A kutatásból az is kiderül, hogy a vezérigazgatók az ESG-t ma már az üzleti siker egyik alapjának tartják.

2024. május 21. 11:28

A műanyaghulladékot a felére csökkentették az ABB finnországi gyárában

A hulladékok újrahasznosítására irányuló innovatív eljárások bevezetésével az ABB finnországi Porvoóban találha-tó gyártóüzeme 50 százalékkal csökkentette a vegyes műanyaghulladék mennyiségét, és 2023-ban közel 20 száza-lékkal javította az újrahasznosítás arányát. Az újrahasznosítási erőfeszítések fontos lépést jelentenek a Föld erőfor-rásainak megőrzése és az ügyfelek fenntarthatósági kötelezettségvállalásainak támogatása felé; ezen erőfeszítések 2024-ben 16 égerfa átlagos súlyának megfelelő mennyiségű polipropilént takarítanak meg.

2024. május 21. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59