Egy karóra nemcsak romantikus, hanem személyes ajándék is lehet

forrás: Prím Online, 2018. február 3. 10:46

Valentin-nap alkalmából sokan gondolnak arra, hogy meglepjék kedvesüket valamilyen ajándékkal. Az ideális meglepetés nem csak romantikus, hanem személyes is. A Casio szerint egyre többen keresik karórákat a szerelmesek ünnepe előtt. 

„Tapasztalataink szerint ilyenkor megnő a kereslet szolid, elegáns és konzervatív stílusú női, illetve férfi karórákra” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

 

Ez annak is köszönhető, hogy manapság a karórák már nem csak az idő kijelzésére alkalmasak. Sokkal többre képesek ennél a kiegészítő funkcióknak köszönhetően, nem utolsósorban pedig mindennapi öltözetünk alapkellékeinek számítanak. Az sem utolsó szempont, hogy mind a férfi, mind pedig a női karórák annyiféle anyag- és színválasztékban készülnek, hogy bárki megtalálhatja a kedveséhez legjobban illő karórát. Így nemcsak egy értékes és igényes, hanem személyes ajándékkal készülhet a szerelmesek ünnepére. 

 

Karóra kristálykő berakásokkal 

A női órák közül kiemelkedik a kínálatból a Sheen SHE-3511 típusa, mely fémes szíjával, szolid lünettájával harmonikus, igényes megjelenést kölcsönöz viselőjének. „Ez a modell kétféle kombinációban, fémes hatású illetve rozé lünettával és púder színű számlappal érhető el idehaza” – hívta fel a figyelmet a Casio termékmenedzsere. Mindkét karórát a nagyméretű római számok és Swarovski kristálykő berakások teszik időtállóvá. A Casio a stílusos megjelenés mellett a mindennapi használattal kapcsolatos követelmények teljesítésére is gondolt. Éppen ezért a SHE-3511-es sorozat zafír üveggel rendelkezik, mely fokozottan karcálló és a kristályüveghez képest sokkal kevésbé karcolódik.

 

 

Ugyancsak népszerű női karórának számít ebben az időszakban a SHE-3512-es modellcsalád, mely világos, illetve sötét számlappal választható. Ez a modell a klasszikus stílust kedvelő hölgyek számára született meg. A Casio mérnökei emellett arra is gondot fordítottak, hogy a SHE-3512-es sorozat sokáig szolgálhassa viselőjét: tokja és szíja nemesacélból, számlapjának borítása pedig zafírüvegből készült. 

 

 

 

Strapabíró elegancia férfiaknak 

Egy stílusos karóra egy férfi számára is tökéletes, romantikus ajándék lehet Valentin-napra. A Casio karórák között ilyenkor keresett modellnek számít a Casio EFB-560 Edifice Premium modell, mely bőr-, illetve fémszíjjal is elérhető. Mindkét óra analóg kijelzője könnyen áttekinthető, az aktuális pontos idő mellett a másodperc, a napszak, az adott naptári nap, valamint az óra töltöttsége is leolvasható róla. „Mivel ez a modell napelemes rendszerrel működik, így nem szükséges hozzá elemet vásárolni. Solar-funkciója olyan hatékony, hogy egy feltöltéssel akár 12 hónapig is tud működni” – emelte ki Nagy Sándor.  

 

 

A Casio EFB-560 Edifice-t ráadásul úgy tervezték meg, hogy bírja a mindennapi megpróbáltatásokat. Az óra zafír-kristályüvege mellett 10 Bar nyomásig vízálló, ennek köszönhetően úszás és fürdés közben sem kell levenni. Bármelyik modellre is essen a választás, fontos, hogy a szerelmes párok félre tegyék Valentin-napra a rohanást, hiszen ez a nap róluk szól, éppen ezért érdemes kiélvezni minden egyes percét. 

Kulcsszavak: karóra óra Casio

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50