Örökítsd meg az élet legjobb pillanatait a HONOR X8b szuper kamerájával

forrás: Prím Online, 2024. január 17. 18:03

A HONOR bejelentette, hogy Magyarországon is kapható már a HONOR X8b, tovább bővítve ezzel az elismert X széria kínálatát. Kimagasló fényképezési lehetőségekkel, magával ragadó kijelzővel és stílusos formatervezéssel a készülék egy sokrétű, egyedi okostelefon.

 

Hármas kamerarendszer a kimagasló fényképezési lehetőségekhez

 

A HONOR X8b hármas kamerarendszere egy 108MP-es fő, széles látószögű és mélységi kamerából, valamint egy 2MP-es makró kamerából áll, amikkel bámulatos részletességet garantál. A fő kamera ISOCELL HM6 mobil képszenzorral van felszerelve, ami 108 millió, 0.64um×0.64um-es pixelt támogat, így az élet minden mozzanata elképesztő aprólékosan örökíthető meg. A teljesítménye alacsony fényviszonyok között is kitűnő a Nonapixel Plus technológiának köszönhetően, így minden esetben éles képek születhetnek.

 

A szelfiimádók az 50MP-es szelfikamerába szerethetnek bele, ami automatikusan igazítja a látómezőt az alanyhoz, illetve segít kiemelni őt a képen. Akár egyéni, akár csoportfotók születnek, a készülék automatikusan vált látómezőt, hogy a háttér is része lehessen az értékes pillanatoknak.

 

Ultrafényes kijelző a magával ragadó élményhez

 

A HONOR X8b csúcskategóriás, 6,7”-os*, szemkímélő, fényes AMOLED kijelzője következő generációs élményt nyújt: meglepően éles képet biztosít az 1200 nites HBM, valamint 2000 nites maximális fényerősségével. 93,7%-os képernyőaránnyal és 2412x1080-as**  felbontással éles, részletgazdag képet kapnak a felhasználók. A kijelző 90Hz-es képfrissítési rátával és 3240Hz-es PWM fénytompító technológiával van felszerelve, ami pedig kíméli a szemeket – ideálissá téve azok számára, akik egész napjukat telefonjuk használatával töltik.

 

Stílusos, ultravékony kialakítás a hordozhatóság érdekében

 

A HONOR X8b verhetetlen formatervezése a vékony kialakítást, a kényelmet és a stílust ötvözi. Ultravékony, csupán 6,78mm-rel***  a készülék jelenleg a legvékonyabb kedvező árú okostelefon a piacon, így könnyen hordozható akár zsebben is. Emellett kifejezetten könnyű, csak 166g****  a súlya. Kis méretével és modern dizájnjával egy igazán praktikus okostelefonhoz juthatnak a felhasználók.

 

Kitűnő akkumulátor üzemidő a hosszútávú használathoz

 

A HONOR X8b-ben egy hatékony, 4500mAh-s akkumulátor van, ami hosszú órákra biztosít energiát az eszköznek, garantálva a zökkenőmentes felhasználói élményt. Egy töltéssel 46 órán keresztül lehet zenét streamelni, 13 órán keresztül videót nézni vagy 17 órán keresztül böngészni a közösségi médiát – ideálissá téve azoknak, akik folyton mozgásban vannak, de el akarnak érni tartalmakat.

 

A 35W-os vezetékes HONOR SuperCharge technológiának köszönhetően percek alatt használható szintre lehet tölteni az akkumulátort egy kompatibilis töltővel, így újból belevethetik magukat a videojátékozásba, zenehallgatásba vagy filmezésbe a felhasználók.

 

 

Okos felhasználói élmény a HONOR MagicOS-szel

 

A HONOR X8b-n az Android 13 alapú MagicOS 7.2 fut, ami okos funkciók széles kínálatával várja a felhasználókat. Ilyenek a HONOR Personal Knowledge Center, a több ablak közötti váltás lehetősége vagy az alkalmazástippek. A HONOR X8b új szintre emeli az okos felhasználói élményt, még kényelmesebbé és hatékonyabbá téve az eszköz használatát.

 

 

Árazás és elérhetőség

 

A praktikus és stílusos telefonokat kedvelőknek kialakított HONOR X8b zöld és fekete színekben kapható a szolgáltatók és partnerüzletek kínálatában 109 990 Ft-ért.

 

___________________________

*A lekerekített sarkok kialakításával a kijelzőn a külső képernyő átlós hossza 6,7”, ha a szabványos téglalap szerint mérjük (a tényleges látható terület valamivel kisebb).

**A felbontás a szabványos téglalap szerint mérve. A lekerekített sarkok kialakítása esetén a tényleges képpontok valamivel kisebbek.

***Az adatok a HONOR laboratóriumból származnak. A zöld modell vastagsága 6,98 mm. A többi színváltozat 6,78 mm vastagságú. A vastagságot a legvékonyabb ponton mérik, és nem tartalmazza a kamera kitüremkedését. A tényleges méretek a konfiguráció, a gyártási folyamat és a mérési módszer alapján változhatnak.

****Az adatok a HONOR laboratóriumból származnak. Ez a teljes súly akkumulátorral együtt. A tényleges súly a termékkonfigurációk, a gyártási folyamatok és a mérési módszerek miatt változhat.

Kulcsszavak: HONOR okostelefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38