Hosszú üzemidő és nagy tárhely garantálja a HONOR X7b egész napos produktív használatát

forrás: Prím Online, 2024. január 15. 18:10

Magyarországon is kapható a HONOR X7b. A készülék hosszú üzemidejű, 5330mAh-s akkumulátorral; 108MP-es, kiváló kamerával; 128GB tárhellyel és ultrafényes kijelzővel érkezik, amivel lefedi a hétköznapi használat minden igényét. 

 

Hosszú üzemidejű akkumulátor az egésznapos használathoz

 

A HONOR X7b egy 5330mAh-s ultra-nagy akkumulátorral rendelkezik, és ráadásul a DXOMARK Battery Gold Label elismerését is elnyerte, miszerint az akkumulátor 2,5 napig használható egyetlen feltöltéssel. Egyetlen feltöltéssel a legújabb HONOR X7b akár 16 órányi videó streamingre, 20 órányi böngészésre vagy 54 órányi zene streamingre használható, így megbízható társ lesz a folyton úton lévő felhasználók számára.

 

A HONOR X7b cellája nagyobb energiasűrűséggel és kisebb vastagsággal rendelkezik a HONOR innovatív akkumulátor-technológiáinak köszönhetően, ami nagyban hozzájárulnak a készülék hosszú akkumulátor-üzemidejéhez és karcsú kialakításához. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy folyamatos újratöltögetés nélkül is állandóan használhassák eszközüket. Emellett az akkumulátor kivételesen hosszú élettartammal rendelkezik, mivel három év használat után is képes megőrizni kapacitásának több mint 80%-át.

 

Kimagasló fényképezési lehetőségek a kristálytiszta képekhez

 

A HONOR X7b 108MP-es, 1/1,67”-os szenzoros hátlapi kamerával van felszerelve. A fényfelvételt masszívan fokozva a HONOR X7b támogatja a 9-az-1-ben pixeltömörítést az 1,92 µm-es pixelméret elérése érdekében, így a kamera még kihívást jelentő, gyenge fényviszonyok között is képes világos és tiszta felvételeket készíteni: így az éjszakai színek valósághűen jelenhetnek meg a képeken. A HONOR X7b 2X-es zoomot támogató portré móddal is rendelkezik, ami számos lehetőséget kínál arra, hogy mindenki megörökíthesse különleges pillanatait.

 

 

Magával ragadó audiovizuális élmény a hiper-transzmisszív kijelzővel

 

A 6,8”-os HONOR FullView kijelző 91,5%-os képernyőaránnyal rendelkezik, a készülék pedig támogatja az FHD+ felbontást és a 16,7 milliós színmélységet. Ezek bámulatos, élénk, életszerű színeket eredményeznek. A HONOR emberközpontúságának újabb bizonyítéka, hogy a HONOR X7b a legjobb szemkímélő funkciókkal van felszerelve, mint az automatikus fényerőszabályozás és a dinamikus fénytompítás. Az eszköz TÜV Rheinland minősítést is kapott alacsony kékfénykibocsátásának köszönhetően, így úgy lehet sokáig használni, hogy ne fáradjanak annyira a szemek – ez kifejezetten aktuális a technológiával szocializálódó generációk számára, akik hosszú órákat töltenek képernyőik előtt. 

 

A HONOR X7b fejlett hangképességekkel is rendelkezik, a hangmező-bővítő algoritmusnak és a jelenetalapú hangoptimalizálásnak köszönhetően, ami magával ragadó hangélményt biztosít. Akár a szórakozás van fókuszban, akár a munka, a HONOR X7b lefedi az igények széles választékát, függetlenül attól, hogy mire használják.

 

 

Folyamatos hozzáférés és bőséges tárhely

 

Azok a felhasználók, akik szeretik, ha a tartalmuk mindig kéznél van, teljes mértékben kihasználhatják a 128 GB-os tárhelyet, amely több mint 30 000 képet, 12 000 zeneszámot vagy 475 HD-videót  képes tárolni. A HONOR X7b a saját fejlesztésű HONOR RAM Turbo (6GB+8GB) technológiája a flash memória egy részét RAM-ként kezeli, így a 6GB RAM 14GB-ra növelhető, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen és könnyedén végezzék feladataikat.

 

Árazás és elérhetőség

 

A stílustudatos fogyasztóknak tervezett HONOR X7b zöld és fekete színben kapható a szolgáltatók és partnerüzletek kínálatában 89 990 Ft-ért.

Kulcsszavak: okostelefon HONOR

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38