Online híd a tag- és közgyűlésekhez: eGyűlés

forrás Prim Online, 2011. március 18. 13:56

A NetLock  által fejlesztett eGyűlés szoftvernek köszönhetően a vállalatok, gazdasági társaságok és nonprofit szervezetek a tag-, és közgyűléseket személyes jelenlét nélkül bonyolíthatják le. A gyűlések ezáltal jelentősen egyszerűbbé és hatékonyabbá válnak, hiszen a jegyzőkönyvet a szolgáltató elektronikusan hitelesíti, és teszi hozzáférhetővé. Az időhatékonyság és költségcsökkenés mellett a megoldás növeli a tulajdonosi kontrollt, a taggyűlések dokumentáltságát, ezáltal a tulajdonosok jogbiztonságát a magyarországi, illetve a magyarországi szabályozás alá tartozó, de külföldi székhelyű vállalatoknál egyaránt. Az eGyülés hasznosságát és innovatívitását bizonyítja, hogy a NetLock Kft. márciusban eGyűlés szolgáltatásával elnyerte az Invitel InnoMax díját a 20-69 fős vállalatok kategóriájában.

„Büszkék vagyunk rá, hogy eGyűlés szolgáltatásunk kiérdemelte az Invitel és a szakmai zsűri elismerését. Az InnoMax díj is azt bizonyítja, hogy napjainkban kiemelkedő szerepe van minden olyan újításnak, amely lehetővé teszi, hogy a vállalatok és intézmények mindennapi üzleti folyamatai elektronikusan is hitelesek és biztonságosak legyenek. Szakértő munkatársainkkal arra törekszünk, hogy minél több olyan előremutató elektronizált üzleti megoldást mutassunk be, amelyek hozzájárulnak ügyfeleink hatékonyabb, költségkímélőbb és környezettudatosabb működéséhez” – mondta Rózsahegyi Zsolt, a NetLock Kft. ügyvezetője.

A második alkalommal meghirdetett Invitel InnoMax pályázat - mint ez a Prím Online március 3-i tudósításából is kiderül - ezúttal is olyan kis- és középvállalatokat díjazott, akik példaértékű, kiemelkedő újításokkal járultak hozzá mindennapjainkhoz. Az innovációs versenyre cégmérettől függően, három kategóriában – 5-19 fős, 20-69 fős, valamint 70-250 fős létszámmal rendelkező – vállalatok jelentkezhettek. A középső kategóriában első eGyűlés mellett az 5-19 fős vállalkozások kategóriájában a GISDATA nyert GISearch nevü térképalapú keresőmotorjával, míg a 70-250 fős vállalatok kategóriájában a legjobbnak a Nexon komplex HR és vállatirányítási megoldása bizonyult.

Kulcsszavak: NetLock innováció Invitel

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50