NEON: pénzügyi irányítási szoftvercsomag a CODA-tól

forrás Prim Online, 2007. június 2. 11:47

A pénzügyi rendszerekre szakosodott CODA Csoport ismertette az első részleteket új termékcsomagja, a NEON megjelenéséről. A közel 15 millió font költségvetésű NEON projekt a CODA eddigi legnagyobb és legjelentősebb termékfejlesztése.

A NEON az alábbi pénzügyi informatikai rendszereket foglalja magában:

  • A CODA webböngészőre tervezett és webszolgáltatásokra felkészített nemzetközi számviteli rendszere, a CODA-Financials. Új szolgáltatásokat tartalmaz a korszerű felhasználói környezetet képviselő technológia továbbfejlesztésére, a használhatóság és biztonság fokozására, valamint a vállalatközi elszámolásokhoz, a költségszabályozáshoz és egyéb funkciókhoz.
  • Teljesen új fejlesztést jelentő, webböngészőre tervezett beszerzési rendszer. Ez egyedülálló együttműködési technológiát jelent, mely kompatibilis a Microsoft Office programcsomaggal, illetve együttes használat lehetőséget nyújt bármely ERP- vagy pénzügyi rendszerrel.
  • Új, nagy volumen kezelésére alkalmas számlaegyeztetési rendszer, amely bármely ERP- vagy pénzügyi rendszerrel használható.
  • Új munkafolyamat-irányítási rendszer, amely szabályozza a folyamatok működését a CODA tranzakciókezelő termékeiben és azokon kívül.
  • Eszközgazdálkodási rendszer továbbfejlesztett nemzetközi jellemzőkkel.


A NEON májusban jelent meg, és a világ minden táján különböző rendezvényeken mutatkozik be egész június folyamán. Hazánkban szeptemberben válik elérhetővé a NEON szoftvercsomag lokalizált verziója, magyar nyelven. Az ügyfeleknél telepített első élő rendszerek az év végén indulnak éles üzemben. A termékcsomagot jelenleg a világ minden részén egy széles körű bétaprogram keretében tesztelik.

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50