A McAfee vezető a biztonsági kliens csomagok piacán

forrás Prim Online, 2005. augusztus 1. 13:15
A jelentés szerint, amelynek teljes címe „The Forrester Wave: Client Security Suites: Q2 ’05” a McAfee elsősorban teljes kliens biztonsági portfoliójáért, robosztus menedzsment funkcionalitásáért és masszív architektúrájáért került a vezető helyre. A jelentés hozzáteszi, hogy a McAfee az egyetlen olyan cég, amely a legátfogóbb biztonsági megoldása mellett teljes host-alapú behatolás megelőző (IPS) rendszerrel rendelkezik.
A McAfee az egyetlen olyan gyártó, amely egyszerre három kategóriában nyerte el a vezető besorolást a Forrester Wave jelentésben, amelyek: az ismert fenyegetések, az architektúra és menedzsment valamint a termékskála szélessége. A jelentés elektronikus formában elérhető az alábbi címen:

http://www.mcafeesecurity.com/us/local_content/misc/forrester_wave_client_sec_suites.pdf.

A jelentés négy gyártó biztonsági csomagjait értékelte és pozícionálta, ezen csomagok mindegyike tartalmaz vírusirtó, kémprogram ellenes tűzfal és host alapú IPS szoftvereket. A felmérés részeként közvetlenül is tesztelték a McAfee termékeket, melynek során több mint 170 kritérium szerint vizsgálták meg a szoftvereket. Az eredmény azt mutatja, hogy a McAfee az egyetlen olyan gyártó, amely teljes végponti biztonsági csomagot kínál ügyfeleinek.

A jelentés szerint a biztonsági kliensek piaca várhatóan átalakul a következő két évben: az különálló végponti biztonsági termékek helyett a megoldáscsomagok kerülnek előtérbe.
Kulcsszavak: security McAfee

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2500 oldalnyi Google dokumentum, köztük rengeteg rangsorolási szignál szivárgott ki!

Mintegy 2500 oldalnyi Google dokumentum került nyilvánosságra, melyekben rengeteg rangsorolásra vonatkozó konkrét információi is megtalálható. Sose volt hasonló adatszivárgás a Google-nál. Szuhi Attila, az ITE.hu alapítója és főszerkesztője mutatja a részleteket.

2024. május 29. 16:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52