DVDrent.hu: online DVD-kölcsönző

forrás Prim Online, 2004. június 15. 20:34
E-kereskedelmi szolgáltatatást indított Fotexnet.hu DVDRent.hu néven.
A DVDrent.hu legnagyobb előnye, hogy fix havidíjért korlátlan számú kölcsönzést tesz lehetővé a tagság ideje alatt, továbbá a filmek ingyenes házhoz és visszaszállításáról is futárok gondoskodnak.

Egy ideje már Magyarországon sem ismeretlen fogalom az online DVD-kölcsönző szolgáltatás, azonban a Fotexnet által indított oldalra regisztrálók számos olyan előnyt élvezhetnek, melyekre nemzetközi szinten is alig akad példa.

A DVDrent.hu oldal csaknem 1000 címet tartalmazó kínálatából a regisztrált felhasználók minden megkötés nélkül válogathatnak és egy időben három film kiszállítását kérhetik. A többi kiválasztott film kívánságlistára kerül és az ügyfélnél levő filmek visszaküldését követően automatikusan kiszállításra kerülnek.

A DVDrent szolgáltatását a felhasználók havi 3900 forintért vehetik igénybe, és a tagság ideje alatt korlátlan számú DVD-lemezt kölcsönözhetnek, tetszőleges időre, hiszen a kikölcsönzőtt DVD-t az előfizetők bármeddig maguknál tarthatják anélkül, hogy emiatt késedelmi díjat kellene fizetniük.

Az új e-kereskedelmi szolgáltatás újítása, hogy a kikölcsönzött DVD-ket a DVDrent.hu saját futárai viszik házhoz. A filmek visszaszállításáról szintén a DVDrent.hu futárai gondoskodnak.

A DVDrent.hu a hazai videótékák 50-200 DVD-ből álló választékától eltérően mintegy 1000 címmel rendelkezik, a legújabb megjelenésekkel. Egy-egy sikerfilmből több példány van raktáron.

A szolgáltatás 2004. június 15-től egész Budapest területén igénybe vehető, és várhatóan már az idei év második felében számos vidéki nagyvárosban is elérhetővé válik.
Kulcsszavak: DVD Fotexnet

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50