Csapatépítési trendek – 2024. Építs agilis csapatot!

forrás: Prím Online, 2024. január 5. 17:13

Nem kis feladat hullámvasútban is nyugodtan, kreatívan alkotni tudó, egységes, erős csapatot formálni és tartani. Covid, háború, infláció, recesszió, munkaerőhiány sújtotta éveken vagyunk túl. A változás- és alkalmazkodásképesség nagy igénybevételnek volt és van kitéve. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Csapatépítési trendek – 2024. Építs agilis csapatot!” című konferenciájának előadói elmondják, hogyan lehet őszinte, egymást tisztelő, problémamegoldásban egységes, mindent megbeszélő csapatot építeni.

Túlterhelt, ideges, egzisztenciális félelem uralta emberekből kell egy felé húzó, agilis csapatot formálni. Miközben a csapattagok gyorsan cserélődnek. 

 

Elő kell venni az egymásban bízás, az összetartozás, a lojalitás és az együtt küzdés eszköztárát. Ki kell hozni a csapatokból a közösségért munkálkodás prioritását. Az agilis hozzáállás most sokat jelenthet. 

 

 

A gyors döntéshozásra, az új külső adottságok azonnali adaptálására, az eszköztárak folyamatos cseréjére képes agilis csapat tagjai egymással is jól érzik magukat. Mert alkotó közegben, nyerő helyzetekben léteznek, ami örömet okoz.

 

A PP Konferenciaközpont – BKIK „Csapatépítési trendek – 2024. Építs agilis csapatot!” című hibrid konferenciáján február 1-én várjuk azokat a kkv-döntéshozókat, irányítókat és középvezetőket, akiknek felelőssége a munkahelyi csapatok eredményes működtetése a felgyorsult változások kezelésére.

 

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

 

Earlybird utolsó napja: január 18.

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50