A Wolt Drive és a MediaMarkt ultragyors, kétórás kiszállítást indít

forrás: Prím Online, 2023. december 15. 16:27

A magyar Wolt Drive a MediaMarkt első ultragyors kiszállítási partnere. Az együttműködés a teljes hazai MediaMarkt hálózatra vonatkozik, így országszerte Szombathelytől Gyöngyösön át Békéscsabáig 28, Budapesten pedig mind a 11 MediaMarkt üzletből elérhető a villámgyors kiszállítás.

„Büszkék vagyunk rá, hogy a magyar Wolt Drive a MediaMarkt első ultra fast partnere, és biztos vagyok benne, hogy további kereskedők is követik majd a példát. A szolgáltatás bevezetése jelentősen leegyszerűsíti a karácsonyi vásárlási rohamot és stresszmentes megoldást kínál azoknak, akik az ünnepi vásárlásaik időben történő kiszállítására vágynak. Az együttműködés nemcsak az e-kereskedelmi ágazatban definiálhatja újra az elvárásokat, hanem országszerte hozzájárul a vásárlók számára a zökkenőmentesebb és élvezetesebb online vásárlás élményéhez is – a karácsonyi szezon után is” – szögezte le Hartyányi Orsolya, a Wolt Magyarország ügyvezető igazgatója. 

 

"A Wolt Drive-nál tisztában vagyunk vele, hogy a webáruházak sikerében az utolsó mérföldes kiszállítás kulcsfontosságú szerepet játszik. A MediaMarkt-tal való együttműködésünk óriási mérföldkő, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy ultragyors szállítási szolgáltatásainkat az elektronikai cikkek és termékek széles körére kiterjesszük. A Wolt Drive segítségével a webáruházak zökkenőmentes és gyors kiszállítási élményt nyújthatnak ügyfeleiknek, ezzel biztosítva az elégedettséget és a hűséget” – mondta Tausz Péter, a Wolt Drive bevezetéséért felelős magyarországi vezető. 

 

 

„A MediaMarkt víziója, hogy technológiai élményt nyújtson egy teljesebb életért. Ezért alkottuk meg az élményelektronika kifejezést, ami a stratégiánk esszenciája. A kiemelkedő ügyfélélményhez elengedhetetlen egy olyan több opciós vásárlási folyamat, amely személyre szabott megoldásokat kínál mind a termékek, mind az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások tekintetében” – mondta el az új szolgáltatás bevezetésének ötletével kapcsolatban Szilágyi Gábor, a Media Markt Magyarország ügyvezető igazgatója.

 

„Az online vásárlói igények között kiemelt helyen szerepel a rendelés gyors, pontos és precíz célállomásra juttatása. Büszkék vagyunk arra, hogy a Wolt Drive-val közösen először tudunk 2 órán belüli kiszállítást kínálni Magyarországon a kis csomag kategóriában vásárlóinknak, ezzel is hozzájárulva a kényelmesebb és nyugodtabb karácsonyi készülődéshez” – tette hozzá Szilágyi Gábor.

 

A Wolt futárai révén ultra gyors kézbesítést biztosító szolgáltatásnak természetesen része a valós idejű csomagkövetés és az átlagosan akár egy percen belül választ adó ügyfélszolgálat is. Ezeken kívül a Wolt Drive vállalati felhasználói ügyfeleiknek és partnereiknek is küldhetnek csomagokat a Wolt futárok szolgálatainak igénybevételével. A Wolt villámgyors szolgáltatása már több mint 20 országban aratott sikert: Európán kívül például Izraelben és Japánban is rendelhetünk egyebek mellett ruhaüzletekből vagy bankokból. 

Kulcsszavak: Wolt Drive MediaMarkt

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14