Pénz, de honnan? 2023. Aktuális pénzügyi segítségek kkv-knak!

forrás: Prím Online, 2023. november 18. 10:17

Egyelőre csak az agrárium élvezheti az EU-támogatásokat. A többi nekünk járó EU-forrás lehívása még nem kapott zöld utat. De már elkezdődött a felkészülés a Helyreállítási Alap pályázati kiírásaira. Legyünk indulásra készen! Megmutatjuk, mire lehet majd felvenni az új EU-s pályázati, vissza nem térítendő pénzeket, ha végre szabad utat kapnak.

A Széchenyi Kártya Program Max + -ból még pár konstrukció elérhető. Jó hír! A Széchenyi Kártya Program jövőre is folytatódik!

 

Emellett sok ismert és még újdonságnak számító információt tudhatnak meg a Közép-Magyarország Régió (Budapest és Pest Vármegye) kkv-döntéshozói december 14-én Budapesten a PP Konferenciaközpont díjmentes roadshowján. 

 

 

Többek között az állami garanciavállalásról, az Exim Bank hitel- és tőkekonstrukcióinak nagyon előnyös kamatú bő kínálatáról és a garancia, hitelgarancia kibővítéséről kkv-knak is szó esik. Az uniós tagállamok vállalkozásainak emellett közvetlenül is lehet pályázni az az uniós finanszírozási programokra. Érdemes élni ezzel a pénzhez jutási lehetőséggel is.

 

A Pénz, de honnan? díjmentes roadshow-konferencia most is, mint 22 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat, vissza nem térítendő támogatásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket. Az előadók személyes konzultációra is várják a résztvevőket a helyszínen.

 

Pénz, de honnan? 2023. – Díjmentes Roadshow budapesti és Pest Vármegyei kkv-döntéshozóknak!

Aktuális pénzügyi segítségek kkv-knak!

December 14. Budapest.

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-2023-budapest-2/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50