Vezeték nélküli e-mail szolgáltatás

Tóth Kristóf, 2001. április 13. 22:12
Az EarthLink elindította azt a legújabb elektronikus levelezéssel kapcsolatos szolgáltatását, amely a Motorola Talkabout T900 nevű készülék segítségével vehető igénybe.
Már napjainkban is egyre nagyobb jelentőséggel bírnak azok a vezeték nélküli szolgáltatások és eszközök, amelyek lehetővé teszik az internet elérését. A piaci előrejelzések is azt mutatják, hogy ezek a megoldások a jövőben nagyon népszerűek lesznek. Azonban nemcsak a web böngészéséhez készülő eszközök válhatnak sikeressé. Várhatóan azok a készülékek is elterjednek, amelyeket egy-egy feladatra optimalizálnak. Erre az egyik legjobb példa a Motorola Talkabout T900.

Természetesen a vezeték nélküli elektronikus levelezést lehetővé tevő eszközökhöz is szükség van szolgáltató cégekre. A Talkabout T900-zal az EarthLink új, e-mail szolgáltatását lehet igénybe venni. A felhasználó kap egy EarthLink-előfizetést, amely magában foglal egy e-mail címet. Erről bármikor és bárhonnan letöltheti a levelet vagy újakat küldhet mások számára. Az EarthLink e-mail cím mellett más szolgáltatók címeit is lehet használni, ugyanis ezekről is letölthetők a levelek. E-maileket bármilyen létező címre lehet küldeni. Lance Weatherby, az EarthLink egyik vezetője elmondta, hogy az új szolgáltatást rendkívül jól tudják majd alkalmazni azok, akik a kényelmes, vezeték nélküli kommunikációs technológiák előnyeit szeretnék kihasználni.

A Motorola Talkabout T900 egy nagyon könnyű, kis méretű eszköz, amely kiválóan alkalmas a vezeték nélküli elektronikus levelezéshez. A négysoros, Optimax kijelzőjén könnyen olvashatók a megjelenített karakterek. Alapesetben a dátum és a pontos idő jelenik meg rajta. Az e-mailek küldéséhez és fogadásához számos hasznos megoldást kínál a T900. Ilyen például az a beépített, könnyen elérhető címjegyzék, amely maximálisan 250 bejegyzést tartalmazhat. Hasznos funkciók közé tartozik az automatikus aláírás és az előre beprogramozható válaszlevélküldés is. A Talkabout T900 összesen 70 ezer karakter tárolására alkalmas. Mindössze egy darab AA típusú elemmel működik. Elemcsere esetén a tárolt üzenetek átmenetileg elmenthetők, így az adatok nem vesznek el.

Az EarthLink új szolgáltatása sajnos nem ingyenes. A felhasználóknak havonta 25 dollárt kell fizetniük érte.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59