Bemutatta új márkanagyköveteit a TCL

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 2. 15:10

A TCL, a kijelző technológia és a megfizethető, prémium okostermékek zászlóshajója két fontos bejelentéssel készül az IFA 2022 rendezvényen: továbbfejlesztette a TCL NXTWEAR S okosszemüvegét a még nagyobb kényelemért, illetve négy labdarúgó sztár is márkanagykövetként csatlakozik a nemzetközi programhoz, ezzel erősítve a TCL kommunikációját a 2022-2023-as szezonban. 

 

TCL NXTWEAR S fejlesztések

A kiterjedt moziélmény a kettős 1080p Micro OLED kijelzővel, valamint az elülső és korrekciós lencsékkel válik elérhetővé, így a TCL NXTWEAR okosszemüveggel minden utazás személyes mozivá vagy magánirodává változik. A TCL NXTWEAR S rengeteg újdonsága tovább gazdagítja a felhasználói élményeket.  

 

A vezérlők módosításával egyszerűbbek lett a beállítások kezelése. A funkciók keresgélése helyett a hangerő a bal száron lévő kerék segítségével változtatható. Míg a jobb száron található tárcsával a fényerőt és a 2D/3D módot állíthatjuk be. A jobb szár hátulján található új, mágneses pogo-pin csatlakozóval az okoseszközökhöz és számítógépekhez való hozzáférhetőség is sokkal könnyebb lett.   

 

 

A kijelző és a hang is jelentős minőségi fejlesztést kapott. A TCL NXTWEAR S kisebb áramfogyasztás mellett biztosít élénkebb, vibrálóbb színeket. Az újratervezett hangszóró pontosabb, tisztább hangot, az audió pedig moziszerű tisztaságot kínál.  

 

Az újra beállított magas és alacsony frekvenciájú audió által élvezhetőbb a viselése, tökéletes filmnézést és zavartalan utazási órákat tesz lehetővé. 

 

“Odafigyeltünk az ügyfelek és a média visszajelzéseire, hogy javíthassunk az okosszemüvegen” – mondta el Howie Li, a TCL Innovációs Üzletágának ügyvezető igazgatója. „A TCL NXTWEAR S is ékes bizonyítéka annak, hogy a TCL az innováció során a felhasználói igényeket tartja a legfontosabbnak”. 

 

A TCL NXTWEAR S 2022 negyedik negyedévétől lesz kapható a kiválasztott régiókban.  

 

 

A TCL négy világklasszis labdarúgót igazolt a globális márkanagykövet csapatába 

Hosszú távú márkanagykövetnek szerződtettük a brazil csatárt, Rodrygo Goes-t, a spanyol középpályást Pedri Gonzálezt, a francia védőt, Raphaël Varane-t és az angol középpályást, Phil Fodent. Mind a négy sztár részt fog venni a TCL online és offline reklámkampányában, illetve közre fog működni a TCL csatornáin futó exkluzív tartalmakban a 2022/2023-as szezonban és a szezont követően egész évben.    

 

Ezek a partnerkapcsolatok is demonstrálják, hogy a TCL a technológián és a sporton keresztül is kapcsolódni szeretne a közönségéhez. Az aktivitások a klubok és a nemzeti válogatottak meccseit is lefedik, amelyek párhuzamosan futnak a Brazil Labdarúgó-Szövetség támogatásával.

  

“Nagy örömünkre szolgál, hogy a TCL márkanagyköveteiként üdvözölhetjük a kiemelkedő tehetségeket” – mondta Stefan Streit, a TCL Communication marketing igazgatója. „Ezek az együttműködések is igazolják a TCL elkötelezettségét a „Nagyszerűség inspirálása” iránt. A sport és közösségi tevékenységeink jól tükrözik elhivatottságunkat, hogy kiváló minőségű termékeket és élményeket nyújtsunk ügyfeleink számára”. 

Kulcsszavak: okosszemüveg IFA 2022 TCL

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50