Asztalba épített légtisztítót mutat be az LG a 2022-es IFA-n

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 27. 11:55

Az LG Electronics (LG) a 2022-es IFA kiállításon mutatja be új légtisztítóját, az Objet kollekcióba tartozó PuriCare Aero-t. Az év elején a CES-en bemutatott, elismert PuriCare AeroTower mintáját követve az új, asztal formájú modell elmossa az esztétikus bútor és a fejlett légtisztító közötti határokat. Az új eszköz dizájnja a felhasználó egyéni ízléséhez igazítható, miközben 360 fokos légtisztítást, valamint felhasználóbarát funkciókat kínál.

Az elegáns és kompakt kialakítású LG Aero viszonylag kis méretének köszönhetően tökéletesen illik olyan kisebb helyiségekbe, mint a háló-, dolgozó- vagy stúdiószoba. A készülék alapszínét – krémhatású rózsaszín, sárga, vagy szürke –, valamint az asztallap formáját (kör vagy ovális) a felhasználók maguk választhatják ki, hogy az maximálisan megfeleljen az ízlésüknek és passzoljon otthonuk stílusához.

 

Az LG innovatív, új termékének egyenletes felületű asztallapja tökéletes hely a háztartási vagy dísztárgyak elhelyezésére. Az asztallap alján egy kényelmes kezelőfelület található, amelyen az eszköz be- és kikapcsolásán túl a légáramlási mód és a hangulatvilágítás beállításai is elvégezhetők. Az asztallap szélén, annak felületével egy szintbe simulva, diszkréten elhelyezett apró kijelzők sora jelzi a Wi-Fi-kapcsolatot, a levegő minőségét, a légáramlás erősségét és a frissítések állapotát.* 

 

Az új Aero asztalok a különleges dizájn mellett számos hasznos funkciót is kínálnak a személyre szabott élmény érdekében. Az asztallapba épített vezeték nélküli töltővel**  a felhasználók bármikor kényelmesen feltölthetik a funkcióval kompatibilis okostelefonjaikat és vezeték nélküli fülhallgatóikat, a hangulatvilágítás funkcióval pedig a tiszta levegő mellé kellemes légkört is teremthetnek. Az Aero asztalba nyolcféle hangulatvilágítás-opciót építettek, amelyek az LG ThinQ mobilalkalmazásból kényelmesen vezérelhetők. Az LG egyedi légtisztítóját különlegessége továbbá, hogy a fenntarthatóság jegyében tervezték: olyan alkatrészeket tartalmaz, amelyeket régi készülékekből és elektronikai termékekből összegyűjtött, újrafelhasználható műanyagból gyártanak, és a terméket mindemellett még újrafelhasználható anyagokból készült csomagolásban is szállítják.

 

Az LG új terméke a kifinomult formatervezésen túl személyre szabott kényelmet és az egyéni igényekhez igazodó teljesítményt kínál. A légtisztító a többlépcsős – az LG ultrafinom, porgyűjtő és szagtalanító szűrőit egyesítő – levegőszűrésnek köszönhetően a nagymértékben javítja a beltéri levegő minőségét. A szűrésen túl a tiszta levegőről az LG UVnano technológiája is gondoskodik, amely UV-C LED fény segítségével akár 99,99 százalékkal csökkenti a vírusok és baktériumok jelenlétét az Aero Furniture ventilátorlapátjain és azok környékén.*** 

 

Az LG hamarosan limitált szériás modelleket is piacra dob új légtisztítójából. Az olyan modellek mellett, amelyekhez ismert művészek – például a népszerű dél-korai festő, Kim Sun-woo – által tervezett exkluzív asztali dekorációk járnak majd, a vállalat újonnan kifejlesztett, fenntartható anyagokból készült modelleket is forgalomba hoz egyes piacokon.

 

„Testreszabható kialakításával, fejlett légtisztítási technológiáival és felhasználóbarát funkcióival az Aero Furniture egy egészségesebb, kényelmesebb, a személyes igényekhez igazodó otthon megteremtéséhez jarul hozzá" – mondta Lyu Jae-cheol, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Az LG a továbbiakban is olyan innovációkon dolgozik majd, amelyek egy egészségesebb és jobb életmódot vihetnek az otthonokba világszerte.”

 

Az LG szeptember 2-6. között Németországban, a 2022-es, berlini IFA kiállításon, a Messe Berlin 18. csarnokában, a vállalat kiállítási standján mutatja be legújabb innovációit, köztük a PuriCare Aero asztalt is. 

 

A termékek elérhetősége régiónként változhat.

 

____________________

* A frissítésjelző akkor világít, amikor az LG ThinQ alkalmazáson keresztül éppen folyamatban van egy frissítés telepítése. 

** A vezeték nélküli töltés csak kompatibilis okostelefonokkal és vezeték nélküli fülhallgatókkal működik. A beépített gyorstöltési funkció kompatibilis a Samsung Galaxy (9-10 W) és az Apple iPhone (7,5 W) okostelefonokkal. A töltési sebesség készüléktől, használattól, töltési körülményektől és egyéb tényezőktől függ.

*** Elpusztítja a ventilátorlapátokon lévő baktériumok 99,99 %-át, a levegőben szálló baktériumok 94%-át és a levegőben fellelhető vírusok 91 %-át. Az adatokat a Brit Allergia Alapítvány tanúsította. A TÜV Rheinland tesztje által igazolva, amely a FS061PWHA modell légtisztítási teljesítményét a ventilátorlapátra helyezett baktériumoldat (Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Klebsiella pneumoniae) segítségével vizsgálta 1-es sebességi fokozaton, egy órán keresztüli működés nyomán, az LG UVnano UV-C LED fényt alkalmazva az ISO22196:2011 szabványnak megfelelően. Az eredmények a tényleges használati környezettől függően változhatnak.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50