áruház kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: áruház

Ingyenes Wifit kínál áruházaiban az Auchan

A 19 magyarországi Auchan áruház ingyenes vezeték nélküli internetkapcsolattal bővíti szolgáltatásait. Az áruházlánc a szolgáltatás bevezetésével a vásárlói igényekre ad választ, hiszen így bevásárlás közben is kapcsolatban maradhatnak, és akár még több információhoz juthatnak egy-egy megvásárolni kívánt termékkel kapcsolatban.

Kulcsszavak: áruház ingyenes Auchan Wi-Fi
2015. július 22. 10:12

Megemeli a Microsoft a Windows Store appok árait

Hamarosan a Windows felhasználóknak többet kell majd fizetniük egy-egy applikációért a Windows Store-ban. Az árak április 13-tól növekednek majd.

2015. március 25. 16:18

Megnyílt Magyarország első ASUS mintaboltja a Pólusban

Hazánk első Asus mintaboltja a Pólus Centerben kapott helyet. Az üzlet Notebook.hu együttműködésével nyílt meg. A vásárlók a gyártó teljes, a magyar piacon elérhető notebook, tablet és AiO kínálatát megtekinthetik, kipróbálhatják és megvásárolhatják.

2014. december 5. 18:12

Nyílik az ország legnagyobb Apple boltja

Az ország legnagyobb Apple Premium Reseller márkaboltja nyílik október 20-án, szombaton a Duna Plázában. Az XMS 140 négyzetméteres üzletében az almás cég teljes választéka megjelenik, a legolcsóbb zenelejátszótól a milliós csúcsgépekig.

Kulcsszavak: áruház Apple
2012. október 19. 13:17

Ázsia legnagyobb Apple Store-ja nyílik Pekingben

Ázsia legnagyobb Apple áruházának megnyitására készül az amerikai órásvállalat Pekingben - jelentették be a kínai fővárosban újságíróknak, akik előtt egy órára már kitárta kapuit Kína hatodik hivatalos Apple nagyáruháza.

2012. október 19. 08:02

Átlépte a 25 milliárdot az Apple App Store letöltések száma

Az Apple bejelentette, hogy mostanáig több mint 25 milliárd alkalmazást töltöttek le a forradalmi App Store kínálatából az iPhone, iPad és iPod touch készülékek tulajdonosai, akik száma világszerte már a 315 milliót is meghaladja.

Kulcsszavak: Apple onlineszolg áruház
2012. március 6. 17:19

Megnyílt a "Jövő Áruháza" Szolnokon

Szolnokon megnyílt a "Jövő Áruháza". A projekt a Magyar Telekom és Szolnok városa által egy évvel ezelőtt indított intelligens városprogram része. A T-City a szolnokiak számára biztosítja a Magyar Telekom új termékeinek és szolgáltatásainak elérését; ezen kívül a város lakói és vállalkozásai tesztelhetik a legújabb fejlesztéseket és segíthetik ezek tökéletesítését tapasztalataikkal, javaslataikkal.

2010. június 7. 18:44

Nászajándék-vásárlási program IBM-technológiával

A világ legismertebb áruházainak egyike, a Galeries Lafayette a Blue Martini és az IBM technológiáit választotta nászajándék-vásárlási programjának támogatására. Az új megoldásra támaszkodva a Lafayette színvonalas kiszolgáltatást tud nyújtani az áruházban, illetve az interneten, telefonon vagy e-mailen keresztül vásárló ügyfeleknek.

Kulcsszavak: áruház IBM
2004. április 17. 12:30

Elkészült az OBI magyar nyelvű honlapja

Elkészült az OBI magyar nyelvű honlapja. A honlap szerkezete a német anyacég rendszerébe illeszkedik, és saját fejlesztés eredményeként jött létre.

Kulcsszavak: website áruház
2004. január 22. 13:00

Gépbolt.hu

Közel egy éves fejlesztési periódus eredményeként elindult hazánk egyik legfejlettebb webes áruháza, a Gépbolt.hu.

2003. november 3. 14:31

Golden Drum: döntős site a kirowskitól

A kirowski által készített Zwack Webshop hosszú évek az első magyar site, mely a rangos Golden Drum fesztivál tízéves története során shortlistes pozícióba jutott. A zsűri 83 website közül szavazta be az online áruházat a 21 döntős alkotás közé.

Kulcsszavak: Kirowski áruház
2003. október 16. 14:14

EReactor: Új e-commerce megoldás

Szeptember elején több éves fejlesztői munka után elkészült az eReactor nevű, integrált online kereskedelmi rendszer, mely készítői szerint új távlatokat nyit az internetes online kereskedelemben.

Kulcsszavak: CRM áruház ASP e-commerce
2003. szeptember 16. 14:51

FOTEXnet.hu: már vidéken is ingyenes a házhoz szállítás

A hároméves születésnapját ünneplő FOTEXnet.hu Áruház 2003 szeptemberétől az ország egész területén ingyenessé tette a házhoz szállítást, s a vásárlók már három kézbesítési időszak közül választhatnak.

Kulcsszavak: áruház akció Fotexnet
2003. szeptember 10. 13:35

Online áruházak: tavaly 40 százalékkal nőtt a forgalom

[smallimage 1 left] Az elmúlt évben több mint 40 százalékkal nőtt az online boltok forgalma Magyarországon, s így a 2001. évi 3,2 milliárd forint forgalommal szemben tavaly már 4,5 milliárd forint árbevételt étek el a boltok.

2003. május 30. 09:28

Megújult Apple webáruház

Május 27-től a www.apple.hu oldalon érhető el a megújult Apple Áruház, melynek elkészítésével a FOTEXNetet bízta meg az Apple Magyarország.

2003. május 27. 12:55

Könyvet keres? A Könyvkereső megkeresi és leszállítja

[smallimage 1 left Egy klikknyire van] A Könyvkereső hálószemen bárki feladhat egy megrendelést olyan műre, amit nem is tudja, honnan lehetne beszerezni, mert a keresést rábízhatja a Könyvkereső főállású, távmunkás és könyvterjesztői együttműködő partnereire, hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amit a Könyvkereső munkatársai tartottak május 14-én az MTA SZTAKI konferenciatermében. A kifejezetten üzleti profilú e-kereskedő cég ügyfelei közt jelentősek a könyvtárak, de az üzleti szféra is szívesen engedi át nekik a legegzotikusabb tanulmányok felderítését, mert a munkatársaik erre is alkalmasak. További fontos feladatuknak tartják a Sulinet tartalmi támogatását

2003. május 14. 20:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

A hazai szolgáltatók közül elsőként, Budapest lakott területének nagy részén elérhetővé vált a kültéri 5G hálózat a Vodafone ügyfelei számára: Budapesten és környékén több mint 200 bázisállomáson kapcsolták fel az 5G-t. A Vodafone emellett bejelentette, hogy a tervek szerint az első negyedév végéig országosan közel 300 bázisállomáson fogják felkapcsolni az 5G-t, ezzel további nagyvárosokban és kisebb településeken is elérhetővé téve az újgenerációs mobilhálózatot.

2021. március 4. 16:27

Idén 20 éves az Adverticum

Az elmúlt év mindenki számára merőben új kihívásokat és a korábbiaktól eltérő feladatokat tartogatott. Az Adverticumnál is be kellett vezetni tavasszal az otthoni munkavégzést, bár a járvány enyhülésétől kezdve mindenki maga dönthette el, hogy hol tud hatékonyabban dolgozni. A napi online értekezleteken, beszámolókon keresztül kézben tartott „home office” meghozta az eredményét: év végére egy igen jelentős fejlesztés készült el: az EasyBID szolgáltatás mely maximalizálja a programmatic megoldásokat használó tartalomszolgáltatók bevételeit. A cég pedig idén már a 20. születésnapját ünnepli.

2021. február 8. 14:49