Nászajándék-vásárlási program IBM-technológiával

forrás Prim Online, 2004. április 17. 12:30
A világ legismertebb áruházainak egyike, a Galeries Lafayette a Blue Martini és az IBM technológiáit választotta nászajándék-vásárlási programjának támogatására. Az új megoldásra támaszkodva a Lafayette színvonalas kiszolgáltatást tud nyújtani az áruházban, illetve az interneten, telefonon vagy e-mailen keresztül vásárló ügyfeleknek.
"A nászajándék-vásárlási program nagy nyilvánosságot élvező, stratégiai szolgáltatásunk" - jelentette ki Eric Renard, a Galeries Lafayette informatikai igazgatója. "Lehetővé teszi, hogy életre szóló kapcsolatot alakítsunk ki az ifjú párral, sőt barátaikkal és családtagjaikkal is. A vásárlási folyamat során nyújtott különleges szolgáltatás reményeink szerint több generációra szóló ügyfélkapcsolatok kezdetét jelenti."

Az új rendszer valamennyi ponton tökéletes kommunikációt biztosít a Galeries Lafayette számára. Segítségével az áruház automatizálni tudja a fontosabb folyamatokat: proaktív javaslatokat tehet az értékesítőknek a vásárlás utáni kapcsolatfelvételre, és értesítheti a házasulandókat, ha adott ársávon belül új ajándékötleteket vihetnek fel a listára. A megoldás a Blue Martini értékesítésoptimalizáló rendszereire, az IBM WebSphere alkalmazáscsaládra és IBM pSeries szerverekre épül.

Az IBM szerverein futó, IBM integrációs szolgáltatásokkal támogatott megoldás 2004 végétől áll a Galeries Lafayette nászajándék-vásárlási programjában részt vevő ügyfelek rendelkezésére. "Az új nászajándéklista-kezelő rendszer optimalizálja a Galeries Lafayette folyamatait és javítja az ügyfélkapcsolattartás minőségét. Az üzleti működést átalakítva gondoskodik arról, hogy a vásárlók helytől és időponttól függetlenül, mindenkor a legszínvonalasabb kiszolgálásban részesüljenek" - nyilatkozta Alain Benichou, az IBM kiskereskedelmi ügyfelekért felelős EMEA-régióbeli alelnöke.

"A Galeries Lafayette már több mint 100 éve szolgálja ki magas színvonalon vásárlóit" - mutatott rá Monte Zweben, a Blue Martini Software elnök-vezérigazgatója. "Örömmel folytatjuk ezt a hagyományt és segítjük hozzá az áruházat szolgáltatásai minőségének további javításához."
Kulcsszavak: áruház IBM

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09