Új Fujitsu Siemens AMILO Pro V8010 noteszgép

forrás Prim Online, 2005. április 20. 15:06
A Fujitsu Siemens Computers sok más újdonsága mellett a márciusban Hannoverben megrendezett CeBIT-en bemutatta a legújabb technológiát követő, felhasználóbarát professzionális noteszgépét, az AMILO Pro V8010-at is. Az új, vállalati ügyfeleknek szánt, hosszú életciklusú modell lenyűgöző teljesítményt biztosít, rendkívül sokoldalú, egyúttal ár és teljesítmény arányában is igen jól pozícionált. Az irodában, utazás közben és otthon egyaránt professzionális munkatárs.
A sokfajta konfigurációs lehetőséget kínáló modell a legújabb energiatakarékos Intel Centrino mobiltechnológiára épül, éles, 15,1 hüvelykes XGA TFT kijelzővel (1024 x 768 pixel) és ergonomikus billentyűzettel rendelkezik. Az AMILO Pro V8010 a perifériák gyakorlatilag korlátlan körét képes kezelni: a nyomtatóktól kezdve a szkennereken át a fényképezőgépekig. Súlya mindössze 2,6 kg. Emellett a legújabb technológiákat (DDR-2, PCI Express, Serial ATA) támogatja. Az opcionális portreplikátor tovább gyorsítja és egyszerűsíti a külső eszközök csatlakoztatását.

Az elegáns megjelenésű professzionális noteszgép sokféle interfészt kínál:


- PC Card II (32 bit CardBus)
- „3-in-1” memóriakártya-olvasó
- Firewire
- Fast Infrared (Fast IrDa 1.1)
- Négy USB 2.0 port
- RJ-11 modem
- 1000 Mbit/s LAN (RJ-45)
- S-video kimenet (TV kimenet)
- Fejhallgató
- Mikrofon
- DC bemenet
- Opcionális WLAN és Bluetooth

Ergonomikus, menedzselhető és biztonságos rendszer


Az élvonalbeli technológiával és nagyméretű, nagy fényerejű kijelzővel dolgozó AMILO Pro V8010 különleges jellemzői közül említést érdemel még a halk és kényelmes működés. A Fujitsu Siemens Computers-től opcióként megvásárolható ManageIT Suite (Migration and Controlling) szoftver életciklus-kezelést biztosít a meglévő IT-infrastruktúrához. A noteszgép integrált biztonsági jellemzői folyamatos védelmet nyújtanak a jogosulatlan hozzáféréssel szemben, a biztonságot pedig a Symantec vírusirtó szoftvere és Ghost biztonsági másolatkészítő megoldása fokozza.

Kulcsszavak: notebook Fujitsu Siemens

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36