LIFEBOOK P7230: Akkumulátor-üzemidő akár egy teljes munkanapig

forrás Prim Online, 2007. március 19. 14:47
Az új LIFEBOOK P7230 a videokonferenciázást támogató ConfCamera mellett integrált UMTS/HSDPA technológiával is fel van szerelve. A 10,6 hüvelykes kijelzővel ellátott, egyszerű, mégis elegáns eszköz 1,25 kg súlya folytán nem terheli túl a strandtáskát.
A LIFEBOOK P7230 azoknak a sokat utazó üzletembereknek készült, akik a lehető legtöbb funkciót szeretnék igénybe venni egyetlen kompakt és könnyű noteszgépen belül. Ennél a célcsoportnál az optimális hatékonyság érdekében a hosszú akkumulátor-üzemidő, valamint a gyors és egyszerű internet-csatlakozás is fontos követelmény.

Akkumulátor-üzemidő: akár egy teljes munkanap

A LIFEBOOK P7230 jelenleg a legkisebb és legkönnyebb modulhelyes noteszgép a piacon. A második akkunak és az integrált Eco gombnak köszönhetően akkumulátor-üzemideje akár egy teljes munkanapra is megnövelhető. Az Eco gomb segítségével ki lehet például kapcsolni az optikai meghajtókat és ezzel párhuzamosan a képernyő fényereje is csökkenthető.

A mobil internetes hozzáférést a LIFEBOOK P7230 integrált WLAN, Bluetooth és UMTS/HSDPA (illetve 2007 őszétől UMTS/HSUPA) technológiái támogatják. A beépített kamera és a legmodernebb LED-es háttérvilágítással ellátott 10,6 hüvelykes szélesvásznú kijelző kivételes videókonferencia-képességeket nyújt.

Rendkívüli sokoldalúsága és funkcionalitása mellett a LIFEBOOK P7230 a stílusra is kivételes hangsúlyt fektet. A fekete magnéziumház és a letisztult, egyszerű vonalvezetés kiemeli a kompakt, elegáns formatervet. Maga az egység kisebb mint egy A4-es papírlap, vastagsága pedig még a három centimétert sem éri el.

Dieter Herzog, a Fujitsu Siemens Computers infrastruktúra-termékekért felelős alelnöke a következőket fűzte a bejelentéshez: „Nálunk már majdnem minden sokat utazó kolléga rendelkezik olyan noteszgéppel, amelynek segítségével bárhonnan rácsatlakozhat a belső hálózatra. Az ő tapasztalataik alapján fejlesztettük ki ezt az új noteszgépet. A LIFEBOOK P7230 felhasználói a funkcionalitás és a forma tökéletes összhangját élvezhetik.”

Windows Vista Business

A Windows Vista Business ma és a jövőben is tökéletes választás az üzleti felhasználók számára. Egyszerű és tetszetős új felhasználói felületén az információk keresése, felhasználása és megosztása egyaránt gyerekjáték. Hatékony biztonsági jellemzői biztonságosabbá teszik a munkát és védik a kritikus adatokat. Mobil számítástechnikai fejlesztései az irodában és azon kívül is megkönnyítik a kapcsolattartást a céges hálózattal és az ügyfelekkel. Ráadásul a Windows Vista Business az üzleti és technológiai igények változását követve együtt tud növekedni a felhasználóval, így a beruházás maximálisan megtérül.

LIFEBOOK P7230: műszaki adatok

IntelŽ Core™ Solo ULV U1400 processzor (1,20 GHz)
Beépített ConfCamera
UMTS/HSDPA
Vezeték nélküli LAN/Bluetooth
1 GB memória
80 GB-os merevlemez
DVD-meghajtót vagy második akkut befogadó modulhely
Súly: 1,25 kg
Kulcsszavak: Fujitsu Siemens notebook

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50