Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

forrás: Prím Online, 2024. április 1. 22:37

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

A Szigetmotor csapata a gyerek quadok forgalmazása és javítása terén is hatékonyan tevékenykedik hosszú évtizedek óta.

 


 

Tényleg jó ötlet a gyerek quad?

 

Sok szülő valószínűleg azonnal felkapta a fejét az ötletre, miszerint quadot kellene venni a gyereknek. De nem olyan ördögtől való ötlet ez, gondoljunk csak bele: a kicsi kint a szabadban játszik majd, megtanulja a vezetés alapjait játékosan, jó eséllyel egy teljesen új hobbit talál magának.

 

Persze értjük az aggódást, nincs fontosabb, mint a csemete testi épsége. Megnyugodhatunk, napjainkban ezek a speciális gyerek quadok úgy lettek kialakítva, hogy azok tökéletesen használhatóak legyenek adott életkorban – például akár az udvarban is, nem az autópályára lettek tervezve.

 

Egyrészt fontos, hogy legyen szülői felügyelet használat közben, másrészt az is, hogy egy ilyen tevékenység még mindig ezerszer biztonságosabb, mintha – a tudtunk nélkül ráadásul – a gyerek a fára mászna, és véletlenül lepottyanna onnan. Így aligha kell majd ettől tartanunk, hiszen lesz egy új szenvedélye, ami izgalmasabb!

 

A legfontosabb tudnivalók választás előtt

 

Nézzünk néhány fő szempontot, amelyekre nem árt odafigyelni:

 

  • Biztonság: természetesen mi más lehetne az első, mint a biztonság. Az imént felsoroltak mellett választhatunk megbízható modelleket és sebességkorlátozóval, kézvédővel, tárcsafékekkel és egyéb extrákkal kiegészülő típusokat is, hogy még nyugodtabbak legyünk.

     
  • Méret és súly: egy másik nélkülözhetetlen szempont a gyermek mérete és súlya, és hogy a quad ahhoz ideális legyen. Érje el a pedált, a fékkart, a kezelőket kényelmesen – e nélkül nehéz lesz bármit is csinálni!

     
  • Teljesítmény: sebesség, irányíthatóság, műszaki állapot – aligha kell ezen mit magyarázni!

     
  • Üzemidő és töltési idő: egy jó akkumulátorral akár egy teljes napig is szabadon használhatjuk a gépeket.

     
  • Minőség és tartósság: az is fontos, hogy erős és robusztus legyen a jármű, bírja a hajtást és a terepen való gyűrődést – és ha lehet, ne kelljen állandóan szervizelni, hanem évekig is megállja a helyét.

     

Ezek tehát a legfontosabb paraméterek általánosságban a kiválasztás előtt. De hol találhatunk olyan modelleket, amelyek tökéletesen megfelelnek a leírásoknak?

 

Minőségi, indításra kész elektromos quadok betanítással

 

A Szigetmotor széles kínálatában található egyes elektromos quadok kifejezetten a gyerekek számára készültek. Minőségi járművek, indításra készen, 15-20 perces betanítással, edukációval, és természetesen igény esetén egyéb szakmai segítségnyújtással – és már indulhatunk is!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14