A HONOR Magic5 Pro a sportfotózás átalakításával örökíti meg a láthatatlan pillanatokat

forrás: Prím Online, 2023. május 13. 11:59

A sportfotózás mindig is komoly kihívást jelentő, izgalmas területe volt a fényképészetnek, ami a szakértelem, az időzítés és a fejlett kameratechnológia tökéletes összhangjából áll. A HONOR legújabb csúcskategóriás telefonja, a HONOR Magic5 Pro erőteljes, tripla kamerarendszerével új szintre emeli a sportfotózást. 

 

A tripla kamerarendszerrel új pályára lép a sportfotózás

 

Az eszköz egy 108MP-es ultramagas-felbontású fő, egy 50MP-es ultraszéles és egy 64MP-es periszkópos telefotó szenzorral van felszerelve. Ez a fejlett rendszer garantálja, hogy a mozgásban lévő alanyokról tökéletesen tiszta fotók szülessenek – ettől ideális a sportfotózásra.

 

108MP-es fő szenzor minden apró részlethez

 

A 108MP-es fő szenzor pörgős szituációkban is részletgazdag képeket eredményez. Az érzékelő mérete és magas felbontása lehetővé teszi, hogy minőségvesztés nélkül vágjunk fotót vagy közelítsünk rá a képekre. Ezt úgy éri el, hogy intelligensen analizálja a szituációt, és megtalálja a legjobb pillanatot. A mesterséges intelligencia hajtotta objektumkövetéssel és mozgásérzékeléssel a kamera automatikusan állítja be a fókuszt és az expozíciót, így az alany éles marad, függetlenül attól, hogy mozgásban van-e vagy sem. Ez kifejezetten jó a sportok hektikus mozzanatainak megörökítéséhez, akár egy gólról vagy egy zsákolásról legyen szó, ahol azonnal elmúlik és megismételhetetlen a csoda pillanata.

 

 

Miliszekundumos Falcon fotózás

 

Ezzel a vadonatúj funkcióval új magaslatokat ér el a HONOR Magic5 Pro. Ez az innovatív technológia korábban nem látott precízióval és részletességgel készít fotókat. A rendszer az alany mozgásívét valós időben elemzi, megjósolja pozícióját és ehhez igazítja a fókuszt, így eredményez éles és tiszta képeket. Az előző generációhoz képest a fényképezés beindulása 102%-kal, a fókuszálás 245%-kal, a rekeszzárás 147%, a képalkotás pedig 118%-kal gyorsabb.

 

Magas képfrissítésű videokészítés, zökkenőmentes lejátszás

 

A sportesemények megörökítésekor kifejezetten fontos, hogy magas képfrissítésű videók készüljenek, amik meg tudják őrizni a játszmák intenzitását és izgalmát. A HONOR Magic5 Pro 4K-s és 60fps-es vagy 1080p-s és 480fps-es rögzítést kínál, amivel szép és tiszta lassításokat is lehet készíteni vele, szemléletve a sportolók technikáját és ügyességét.

 

Optikai képstabilizáció a tiszta és stabil fotókhoz

 

A kezek rezgése, remegése és maga a kamera mozgatása komoly kihívást jelent a sportfotózásban, főleg, ha gyorsan mozgó alanyokat akarunk megörökíteni. A HONOR Magic5 Pro optikai képstabilizációja fő és telefotó szenzorjainál is üzemel, így alacsony megvilágításnál, kézben fogva vagy mozogva is tiszta felvételek születhetnek.

 

A lenyűgöző fényképészeti lehetőségek mellett az eszköz olyan kiváló funkciókkal is rendelkezik, mint a MagicOS 7.1 operációs rendszer, a MagicRing többeszközös összekapcsoltság vagy a HONOR Notes, amik mind kiválóak a közös munkához és a multitaskinghoz. Prémium külsejével, szimmetrikus esztétikájával és a természetes tájak és modern építészet ihlette szépségével nemcsak egy fantasztikus sportfotózási kellék, hanem egy stílusos okostelefon a hétköznapi használat minden aspektusához.

 

A HONOR Magic5 Pro mindkét színét – a feketét és a mezőzöldet – a természet ihlette, így egyaránt ideális a kalandos lelkűeknek és a természetet imádoknak. IP68-as vízállósága és porlepergetése strapabíróságot és az elemektől való védelmet jelent, így kitűnő lehet akkor is, ha olyan sporteseményre megyünk, ahol sok port ver fel a tevékenység.

 

Erőteljes tripla kamerarendszerével és fejlett funkcióival a készülék ideális társ a profi és amatőr sportrajongók számára egyaránt. A nagyfelbontású szenzorok, az MI-hajtotta funkciók, a képstabilizáció és a magas képfrissítés tökéletesek arra, hogy a sport izgalmas és diverz pillanatait megörökítsék.

 

Árazás és elérhetőség

 

A HONOR Magic5 Pro a Yettelnél két éves Yettel Prime Max+ előfizetéssel 309 990 Ft-ért megvásárolható a linkre kattintva mezőzöld színben, május elejétől pedig a Vodafone-nál is elérhető lesz. A készülék fekete és mezőzöld színekben 529 990 Ft-ért rendelhető meg az eMAG kínálatából a linkekre kattintva – minden rendeléshez jár ajándékba egy HONOR Pad 8 tablet is.

Kulcsszavak: okostelefon HONOR

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36