szerkesztés kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: szerkesztés

Gmailben is lehet szerkeszteni a Microsoft Office dokumentumokat

A Google egy új funkciót mutatott be a Gmail szolgáltatásában. A felhasználók a levélhez csatolt Office dokumentumokat már közvetlenül a levelezőrendszerben tudják szerkeszteni.

2014. december 5. 09:31

A Skype Windows 8.1 frissítésével az üzenetek utólag is szerkeszthetők

A Skype tegnap kiadott Windows 8.1 frissítésével a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy a már elküldött üzeneteiket utólag szerkeszthessék.

2014. augusztus 14. 16:33

Szerkeszthetők a Microsoft Office fájlok a Google Docsban

Szerdán jelentette be a Google, hogy a Google Docs felhasználók számára megnyílik a lehetőség, hogy a Microsoft Office-ban készült programokat szerkeszthessék a felhő alapú platformon keresztül.

2014. június 26. 13:03

Szerkeszthetők a Vine posztok

A népszerű, hat másodperces videó rögzítő alkalmazás, a Vine csütörtökön frissítette alkalmazását, amelynek köszönhetően a posztok megosztás előtt szerkeszthetőek és menthetők lesznek.

2013. október 25. 14:02

Szerkeszthetők a Facebook posztok

Ha esetleg még nem vettétek volna észre androidosok, jó hírünk van számotokra. Végre a Facebook posztokat is lehet utólagosan szerkeszteni, és hamarosan iOS-en is megjelenik ez az opció.

2013. szeptember 30. 12:33

Ajánlhatom az Ön figyelmébe ezeket az olvasnivalókat is?

Az Origo a Gravity ajánlórendszerét integrálja tartalomszolgáltatásba, mellyel célja a látogatói élmény fokozása, valamint az első egyénre szabott tartalmat ajánló hazai hírportál megteremtése. A legnagyobb hazai hírportál három hónapon át versenyeztette a piacon elérhető ajánlórendszereket. A 2011 júniusa és augusztusa között zajló, négy ajánlórendszer A/B tesztes versenyét végül a Gravity R&D nyerte meg.

Kulcsszavak: Origo Gravity szerkesztés
2011. október 25. 13:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

Az ABB hazai leányvállalata, az ABB Kft. hetedik alkalommal nyerte el a tekintélyes Business Superbrands díjat.

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

A koronavírus-válság jelentős változásokat hozott a bankszektornak a 2020-as évben: bevezették a hiteltörlesztési moratóriumot, megsokszorozódtak a hitelprogramok, valamint az új helyzet következtében a digitalizáció is felgyorsult.

2021. május 4. 19:29