médiacenter kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: médiacenter

ASUS a Computex 2013-on: Elvárások az átalakulás jegyében

Az ASUS új, a vásárlóknak a technológiával kapcsolatos elvárásait gyökeresen átalakító termékeket jelentett be a cég „We Transform” (magyarul kb. „Az átalakulás jegyében”) jelmondatú Computex 2013-as sajtóeseményén. Jonney Shih elnök beszélt az ASUS „Design Thinking” filozófiájáról és egy egész sor olyan innovatív készüléket mutatott be, amelyek célja, hogy egyszerűbbé tegyék a mai digitális életvitelt.

2013. június 4. 13:14

Huawei MediaQ M310 az otthoni szórakozáshoz

A Huawei a 2013-as Mobile World Congressen (MWC) bemutatta Huawei MediaQ 310 termékét. A készülék az okostelefonokon, tableteken és tévéken futó tartalmakat kapcsolja össze, ezáltal hozva korszerű technológiát az otthonokba a közös szórakozáshoz vagy akár a családtagokkal való kapcsolattartáshoz.

2013. február 28. 10:04

Digitális dual tunnerrel is kapható már az EVOLVE 3D multimédiás lejátszója

Az Infinity TwinCorder digitális duál tunerének köszönhetően az internetes tartalmak mellett a digitális tévé adások vételére is lehetőséget biztosít. A készüléket nemcsak saját operációs rendszerével használhatjuk, hanem akár androidos felületre is válthatunk, valamint rendelkezik beépített WiFi-vel is.

2012. október 16. 14:33

Sharp GX-M10 Boombox: komoly basszus, cool dizájn, legmodernebb technológia

A Sharp visszahozza a nyolcvanas évek életérzését a GX-M10 Boombox segítségével és egyesíti a kultikus koncepciót az innovatív dizájnnal és a legmodernebb audiotechnológiákkal, beleértve iPod/iPhone4 dokkolót, egy USB portot, mikrofon-, és gitárbemenetet és egy erős, 100 wattos basszust. Mindeközben az új Sharp retro Boombox strapabíró kialakítású és hordozható. Ezek az összetevők teszik kötelező vétellé a GX-M10-et minden városi zene-, és táncrajongó számára.

2012. szeptember 3. 08:55

Minden webes tartalom elérhető a tévéről

Az Iomega elérhetővé teszi az internetes tartalmakat, valamint az összes saját videót, képet és zenét a televízión az új, a CES-en debütáló Iomega TV with Boxee segítségével.

2011. január 6. 16:53

Asus médiaközpont Viiv képességekkel

Az Asus bevezette az első médiaközpont PC-t, amelyet elsősorban szórakoztatáshoz fejlesztettek. Az Asteio D22 támogatja az Intel Viiv technológiát. Az új PC Intel Core 2 Duo processzort, 1 GB memóriát, 250 GB-os merevlemezes meghajtót és Silent márkanevű Nvidia 7600 GS alapú passzív hűtésű kártyát tartalmaz egy ultra kis méretű házban.

Kulcsszavak: médiacenter ASUS
2006. november 4. 11:35

Új Sony Vaio Digital Media Center eszközök

A Sony új modellekkel bővítette a Vaio Digital Media Center „szórakoztató” PC-sorozatot. Az Európában is kapható eszközök támogatják a HD tartalmat és a Blue-ray technológiát. A VGX-XL201 és VGX-XL202 modellek jellemezője a még be nem jelentett Nvidia grafikus lapka.

Kulcsszavak: médiacenter Sony
2006. szeptember 16. 16:53

Intel-Ansys: HTPC - magyarul tudó otthoni médiacenter

Az Intel Mgyarország és az egri székhelyű Ansys Informatika Kft. a mai napon tartott közös budapesti sajtótájékoztatón mutatta be a magyarul tudó, Intel-architektúrára épülő HTPC (Home Theater Personal Computer) médiacenterét.

2005. november 17. 15:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

Az ABB hazai leányvállalata, az ABB Kft. hetedik alkalommal nyerte el a tekintélyes Business Superbrands díjat.

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

A koronavírus-válság jelentős változásokat hozott a bankszektornak a 2020-as évben: bevezették a hiteltörlesztési moratóriumot, megsokszorozódtak a hitelprogramok, valamint az új helyzet következtében a digitalizáció is felgyorsult.

2021. május 4. 19:29