Wiera kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Wiera

Egy kézben az ország legnagyobb WiFi hálózata

Az ACE Telecom az ország egyik legnagyobb WiFi szolgáltatójává válik az országszerte számos hotspotot üzemeltető Wiera felvásárlásával.

Kulcsszavak: Wiera Wi-Fi ACE Telecom
2014. október 9. 15:24

A PanTel és a Wiera kísérleti mobil VoIP szolgáltatást indít

A PanTel és a Wiera bemutatta Mobil VoIP (Voice over Internet Protocol) kísérleti szolgáltatását, amely elsőként teszi lehetővé Magyarországon a WLAN hálózatok feletti mobiltelefonálást vezetékes telefonszámmal.

2007. április 2. 14:43

HotSpot a Hungexpo-n

A Wiera Kft. Magyarország vezető HotSpot (vezetéknélküli internet) szolgáltatója kiépítette az ország legnagyobb területi lefedettségű HotSpot-ját a Hungexpo területén.

Kulcsszavak: wireless Wi-Fi hotspot Wiera
2006. szeptember 13. 07:32

Wiera Kft.: nyilvános HotSpotok nemcsak a Royalban

A Wiera Kft. bemutatta nagysebességű (akár 1,5 Mbit!sec-os) nyilvános vezeték nélküli HotSpot szolgáltatását, amely a szállodákban és más már a cég által kiépített helyeken, különböző eszközökön (PC. Notebook, IPAQ stb.) keresztül vehető igénybe.

Kulcsszavak: Wiera Wi-Fi
2004. március 10. 15:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

A magyar háztartások majdnem háromnegyedében használnak vezetékes internetet, viszont másfél millió ember sehogy sem internetezik. Az utóbbi csoportba kerülést leginkább az életkor és a vagyoni helyzet befolyásolja. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) reprezentatív kutatása a háztartások és a 14 éves, illetve annál idősebb lakosság körében, 2020 augusztusában és szeptemberében készült. 

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

A történelem során 2021-ben először haladja meg a 4 ezer milliárd dollárt a nagyvállalatok IT működésre és fejlesztésre fordított kiadása. Négy olyan ország van csupán, ahol a nominális nemzeti össztermék meghaladja ezt az összeget: az USA, Kína, Japán és Németország.

2021. június 7. 17:38