Motivátor Nagydíj kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Motivátor Nagydíj

Az első magyar lokális közösségi oldal – Miutcánk.hu

Megérkezett az első magyar lokális közösségi oldal. A Miutcánk.hu névre keresztelt megoldás új utat nyithat a magyar oldalaknak, mely fogalom úgy tűnt, az iWiW bezárásával érvényét veszti.

2014. augusztus 11. 16:23

Megvan a Lenovo Motivátor Nagydíjának legjobb ötlete

A Lenovo kihirdette Motivátor Nagydíjának győzteseit, amelyre összesen 60 pályázat érkezett. A nyertes csapat 1 millió forinttal és Lenovo gépekkel gazdagodott. A záróeseményen a vállalat kiemelt partnereit is díjazta.

2013. december 2. 14:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

A magyar háztartások majdnem háromnegyedében használnak vezetékes internetet, viszont másfél millió ember sehogy sem internetezik. Az utóbbi csoportba kerülést leginkább az életkor és a vagyoni helyzet befolyásolja. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) reprezentatív kutatása a háztartások és a 14 éves, illetve annál idősebb lakosság körében, 2020 augusztusában és szeptemberében készült. 

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

A történelem során 2021-ben először haladja meg a 4 ezer milliárd dollárt a nagyvállalatok IT működésre és fejlesztésre fordított kiadása. Négy olyan ország van csupán, ahol a nominális nemzeti össztermék meghaladja ezt az összeget: az USA, Kína, Japán és Németország.

2021. június 7. 17:38