London kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: London

Üzletemberek kikapcsolódása; 40 magyar borász kétszáz bora Londonban

Négyen - akikről leginkább csak annyit lehet tudni, hogy barátok és elkötelezettek a finom borok, és a kiváló fesztiválok iránt (és akik egyike, sok egyéb mellett, évről évre a sikeres Vezérigazgatói Találkozókat is megszervezi) - úgy döntöttek, hogy ezúttal Londonba csábítják korábbi rendezvények előadóit, hallgatóit, azok ismerőseit, barátait. Több éves előkészítő munkájuk eredményeként június 17-18-án a legkiválóbb borokkal, ételekkel, és a legütősebb zenékkel, műsorokkal ünnepelhetnek együtt magyarok és angolok a 2012 áprilisában megnyílt sokoldalú kiállítói- és rendezvény helyszínen, az Oval Space-en.

Kulcsszavak: London fesztivál
2016. április 29. 15:57

Ötödik elem ihlette közlekedési kártya lesz Londonban

Az Egyesült Királyság kormánya egy innovációs fórumon hagyta jóvá azt az ötletet, hogy egy „all-in-one”, minden az egyben kártyával lehessen utazni Londonban, akár repülőn is. A kártyát a híres „Ötödik elem” film után MultiPass névre keresztelték.

2013. november 18. 11:32

Bemutatkozott a Lumia család új tagja

A Nokia londoni sajtóeseményén mutatta be hivatalosan a Lumia család új tagját, a 925-ös modellt. A készülék a széria zászlóshajója lesz az Egyesült Államok T-Mobile szolgáltatójánál, és júniustól Európában és Kínában is elérhetővé válik.

Kulcsszavak: Nokia Lumia 925 London
2013. május 14. 12:25

Star Trek logó a londoni éjszakában [Videó]

Nagy felhajtás övezi a közelgő „Star Trek Into Drakness” című filmet. Ennek apropóján a Paramounts úgy döntött, hogy London felett egy hatalmas világító StarTrek logóval melegíti fel még inkább az eseményeket.

2013. március 25. 11:53

Wi-Fi a Temzén

 

Kicsit furcsán hangzik a kijelentés, de mostantól bárki nyugodtan megnézheti e-mailjeit, miközben a Temzén hajókázik. Eddig csak szárazföldön volt biztos nethozzáférés az angol fővárosban, de most már a víz sem képez akadályt.

 

Kulcsszavak: Wi-Fi Temze hotspot London
2013. január 29. 10:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

A magyar háztartások majdnem háromnegyedében használnak vezetékes internetet, viszont másfél millió ember sehogy sem internetezik. Az utóbbi csoportba kerülést leginkább az életkor és a vagyoni helyzet befolyásolja. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) reprezentatív kutatása a háztartások és a 14 éves, illetve annál idősebb lakosság körében, 2020 augusztusában és szeptemberében készült. 

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

A történelem során 2021-ben először haladja meg a 4 ezer milliárd dollárt a nagyvállalatok IT működésre és fejlesztésre fordított kiadása. Négy olyan ország van csupán, ahol a nominális nemzeti össztermék meghaladja ezt az összeget: az USA, Kína, Japán és Németország.

2021. június 7. 17:38