Internetkon kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Internetkon

InternetKon - Elkészült a konzultáció eredményeit megvalósító kormány-előterjesztés

Az internetezés áfájának 18 százalékra mérséklése mellett azt is javasolja a kormánynak az internetről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) eredményei alapján Deutsch Tamás, a folyamat miniszterelnöki biztosa, hogy a további árcsökkentés érdekében készítsen elő megállapodást a piaci szereplőkkel a távközlési különadó csökkentéséről - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

2015. december 2. 15:36

InternetKon – szakmai workshop az internethez való hozzáférés akadályainak lebontásáról

Az internethez való hozzáférés akadályainak lebontásáról volt szó azon a pénteki budapesti szakmai workshopon, amelyet az internetről szóló nemzeti konzultáció titkársága Hozzáférhető és megfizethető internetet mindenkinek címmel rendezett.

Kulcsszavak: Internetkon konferencia
2015. október 30. 16:18

Meghosszabbították az InternetKon20 határidejét

Két hónappal meghosszabbítják az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultációt, így nem július, hanem szeptember végéig lehet válaszolni a kérdésekre.

2015. július 21. 12:39

Az interneten a leggyakrabban és leggazdagabban használt nyelvek között van a magyar

A világhálón leggyakrabban és leggazdagabb módon használt 20-30 nyelv közé tartozik a magyar, jelentette ki az internetről és a digitális fejlesztésről szóló nemzeti konzultáció előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos egy pénteki, budapesti szakmai tanácskozás után tartott sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: internet Internetkon nyelv
2015. június 27. 08:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

21. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre 227 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 68 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a Virágbéke lett.

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

Az LG Electronics (LG) a Life’s Good díjjal olyan globális innovátorokat támogat, amelyek vállalják, hogy segítenek jobb életkörülményeket teremteni mindenki számára. A verseny fődíját a dél-koreai Dot Inc. kapta.

2023. január 26. 14:02