Foxconn kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Foxconn

Élesben folytatja működését az ország első ipari 5G magánhálózata a Foxconn komáromi gyárában

A Foxconn komáromi gyárában 6 hónapnyi tesztidőszak után folytatódik a legújabb generációs mobilhálózatra épülő megoldások bevezetése, jelenleg már 5G privát hálózaton keresztül működik a PC tesztelés. Az 5G felhasználása a közeljövőben érkező 5G-re optimalizált hardverek és szoftverek segítségével új távlatokat nyit az ipar számára, hiszen ezekkel jóval hatékonyabb, gyorsabb és biztonságosabb folyamatokat lehet kialakítani. A Foxconn igényeire szabott megoldásokat és az 5G infrastruktúra kiépítését az Ericsson és a Vodafone Magyarország segítségével valósították meg, az 5G-re épülő ipari megoldások tesztelése már a tavaly ősszel elindult a komáromi gyárban.

2021. június 10. 17:29

A Foxconn 2,6 milliárd dollárból épít új üzemet

Az Apple beszállítója, a Foxconn a következő két évben összesen 2,6 milliárd dollárt költ arra, hogy Tajvanban új gyártási üzemet hozzon létre. A Bloomberg szerint az Apple-nek gyártanak majd kijelzőket, bár ezt egyik fél sem erősítette meg.

2014. november 21. 16:59

Az okostelefonok miatt tízezreket vesz fel a Foxconn

Legalább húszezer, de lehet, hogy százezer új munkásra is szüksége lesz a tajvani Foxconnak kínai gyáraiban, mivel egyre nő a kereslet az okostelefonok iránt.

2014. szeptember 1. 17:22

A Foxconn Kínán belül is az alacsonyabb bérű helyekre telepít át

A Magyarországon is érdekeltséggel rendelkező tajvani Foxconn nemcsak dolgozóinak országok közti áttelepítésével igyekszik költségeit lefaragni; most Kínán belül is az alacsonyabb bérű területekre csoportosítja át termelését és több százezer dolgozóját.

Kulcsszavak: Kína +céginfo Foxconn
2011. március 7. 08:40

WestLog DC: a Foxconn a legújabb bérlő

Áprilistól a tajvani Foxconn csoport egyik üzleti egysége számára mintegy 11.500 négyzetméternyi területet bérel a biatorbágyi WestLog DC ipari parkban - közölte a Colliers International.

Kulcsszavak: +céginfo Foxconn
2011. március 4. 08:40

Árat emel a Foxconn, hogy ellensúlyozza a béremeléseket

Áremelést tervez a Foxconn főbb ügyfelei számára: a magyarországi gyárakkal is rendelkező tajvani vállalat ezzel, illetve a munkafolyamatok automatizálásával akarja ellensúlyozni a kínai dolgozók bérének emelését.

Kulcsszavak: Foxconn +céginfo
2010. július 23. 10:30

Misztikus halálesetek a Foxconnál

Csak ebben az esztendőben közel tíz Foxconn-alkalmazott kísérelt meg öngyilkosságot elkövetni, a legutóbbi alkalmazott most pénteken hozta meg végzetes döntését.

Kulcsszavak: Foxconn +céginfo
2010. május 17. 19:34

Újabb öngyilkossági hullám a Foxconnál

A Foxconn óriásvállalat ismét a média figyelmének a középpontjába került a gyár területén bekövetkező újabb öngyilkossági kísérletek miatt.

Kulcsszavak: Foxconn humánügyvitel
2010. április 10. 11:22

Öngyilkos lett az iPhone-prototípust elveszítő alkalmazott

Véget vetett életének az a Foxconn-alkalmazott, aki elveszítette a rá bízott következő generációs iPhone-prototípusok egyikét.

2009. július 22. 19:44

A komáromi Foxconn-nál már termelnek a Huaweinek

A komáromi Foxconn csarnokában 60 fő már termel a kínai Huawei számára, a kínai cég a közelmúltban együttműködési megállapodást kötött a Magyar Telekom Csoporthoz tartozó T-Home-mal optikai hálózati berendezések és rendszerek szállítására - tudta meg az MTI a Foxconn egy munkatársától.

2009. június 17. 11:17

Mégsem szerelik Magyarországon az Acert

Nem viszi el Csehországból Magyarországra az Acer márkájú számítógépek összeszerelését a tajvani Foxconn Technology csoport. A székesfehérvári összeszerelő üzem megnyitása alapvetően a Foxconn magyar piacra való expanzióját jelenti.

Kulcsszavak: Foxconn Acer +céginfo
2008. szeptember 24. 09:01

A Dell eladná a lengyelországi gyárát a tajvani Foxconn cégnek

Éppen megkezdte a gyártást az amerikai Dell lengyelországi üzeme, az amerikai számítástechnikai vállalat költségtakarékosságból máris el akarja adni a lódzi termelőegységet. A lehetséges vevő a magyarországi érdekeltségekkel is rendelkező tajvani Foxconn.

Kulcsszavak: Dell +céginfo Foxconn
2008. augusztus 27. 08:34

Foxconn: első Intel X38 alapú alaplap

A Foxconn az első alaplapgyártók egyike, amely bejelentette az Intel „high-end” X38 lapkakészlet alapú alaplapot. Az új alaplap támogatja az AMD CrossFire több GPU-s technológiát.

Kulcsszavak: alaplap Foxconn
2007. október 11. 19:39

Egy gonddal kevesebb: ház és alaplap együtt

A Foxconn két keresett alaplapját a gépépítők örömére a cég most Magyarországon a hozzájuk illő házakkal együtt kedvezményes áron kínálja.

Kulcsszavak: Foxconn alaplap ház
2007. május 11. 21:15

12 megapixeles kompakt digitális fényképezőgép

Éppen amikor a megapixel-versenyhangulat csillapodni kezdett, és a gyártók a kompakt kategóriában megálltak a 7-8 megapixeles átlagos képfelbontásnál, akkor az újoncnak számító Foxconn egy 12 megapixeles, DS-C350 névre keresztelt kompakt fényképezőgéppel igyekzik megzavarni a viszonylagos állóvizeket...

Kulcsszavak: kamera Foxconn
2007. május 8. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

Újra pályázhatnak a Technology Fast 50 díjra a gyorsan fejlődő technológiai cégek: a Deloitte már 22. éve hirdeti meg közép-európai versenyét, amely a technológiai iparág leggyorsabban növekvő vállalatait rangsorolja. Mind a már befutott, mind a feltörekvő technológiai vállalatoknak platformot biztosít arra, hogy szélesebb körben bemutathassák innovatív megoldásaikat. 

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

Az ESET globális FinTech-kutatásának üzleti szegmensében vizsgálta a felsővezetők hozzáállását a pénzügyi technológiához (FinTech) és a biztonsághoz: a felmérésben 1200 felsővezető vett részt az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Japán és Mexikó különböző iparágaiból. A felmérésből kiderült, hogy az üzleti vezetők több mint kétharmada (68%) tervezi növelni a pénzügyi technológiába, azaz a FinTech-be történő befektetéseit a 2021-2022-es időszakban.

2021. július 7. 12:37