Ariba kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Ariba

Startupból unikornis az SAP támogatásával: a Delivery Hero sikertörténete

A berlini székhelyű Delivery Hero 2011-ben, online kereskedelmi startupként kezdte működését; mára másodpercenként 23 rendelést teljesítő nemzetközi vállalkozás, mely 44 országban van jelen. Elsősorban Ázsiában működő, Foodpanda nevű leányvállalata az egyik legsikeresebb ételkiszállító, közel 8000 étteremmel működik együtt, és az online piactér más szegmenseit is kiszolgálja: legyen az virág, elektronikai cikk vagy recept nélkül kapható gyógyszer – a kiszállított termékek skálája a helyi igények függvényében egyre bővül. Piacok, termékek, üzleti modellek ilyen változatos ökoszisztémája csakis stabil rendszerháttérrel kezelhető.

2020. március 12. 13:02

Ariba elektronikus beszerzési rendszer az LLP Budapesttől

A vállalatok saját beszerzéseiket, szállítóik kiválasztását kényelmesen és a legkorszerűbb módszerrel, vagyis elektronikusan is megoldhatják. Erre született meg az amerikai Ariba Corporation e-aukciós (Ariba Sourcing) és e-beszerzési (Ariba Buyer) megoldása.

Kulcsszavak: e-commerce LLP-hu Ariba
2002. október 16. 09:17

SunB2B: a lényeg

A Microsoft Internet Explorer webböngészőjével használható szoftvereszköz segítségével az ügyfelek, a szállítók és a vállalat saját alkalmazottai is bővíthetik az LLP SunSystems felhasználási lehetőségeinek körét. A SunB2B a legfontosabb üzleti folyamatokat támogatja, így elsősorban a marketing, az értékesítés és a számvitel területén érhető el a korábbinál racionálisabb üzletvitel.

Kulcsszavak: Ariba ügyvitel SunSystems
2001. augusztus 6. 17:11

Web alapú vásárteret épít a VW-nak az IBM, az i2 és az Ariba

A Volkswagen, az IBM és két amerikai szoftverház, az i2 Technologies és az Ariba bejelentették, stratégiai partnerszövetségre kívánnak egymással lépni egy globális, internetre alapozott, digitális e-kereskedelmi célú vásártér létrehozására.

2000. április 14. 17:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

Meghosszabbított nevezési határidővel 2021. november 8. éjfélig várják a jelentkezésedet az online szakma legrangosabb díjára, az idén 20 éves ’Az Év Honlapja’ pályázatra! A legjobb honlapokat, applikációkat, rendezvény oldalakat, blockchain, digitális marketing- és technológiai megoldásokat 28 kategóriában várja a szakmai zsűri, november 8-án éjfélig. Itt a legjobb lehetőség, hogy megmérettesd Magad a digitális világban!

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

Több új, Magyarországon is elérhető környezetbarát keresési funkciót jelentett be a tegnapi napon a Google vezérigazgatója. 

2021. október 7. 17:13