Offline navigáció a HTC Windows Phone alapú modelljein

Farkas Norman, 2012. március 30. 13:36

A tajvani gyártó Locations névre keresztelt navigációs alkalmazása már nem csak az androidos, hanem a Windows Phone Mango rendszerű HTC okostelefonok számára is elérhető.

A szóban forgó szoftver neve már ismerős lehet a tájékozott mobilosok körében, hiszen a gyártó saját fejlesztésű, eredetileg androidos kütyükre szánt programjáról van szó.

A frissített Locations-nek köszönhetően már a Microsoft által fejlesztett mobil operációs rendszer köré épülő HTC mobilok – például a TITAN – számára sem lehetetlen az offline módon történő navigáció. A folyamatos internet kapcsolat nélküli navigálás megvalósítása érdekében külön térképek tölthetők le az - egyébként hangos autós és gyalogos útbaigazítással is bíró – szoftverhez.

A TomTom által biztosított térképeivel, hangos funkcióival és offline üzemmódjával igen hasznos útitársnak bizonyul a HTC szoftvere, de szolgáltatások terén még alulmarad a - mondhatni agyonfejlesztett - Nokia Drive-val szemben.

 

[Forrás: Engadget]

Alkalmazások ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Őrizd meg az irányítást biztonságod felett!

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 17:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59