Az asztali videokonferenciás megoldásoké a jövő

forrás: Prím Online, 2012. november 9. 08:14

2016-ra 1,2 millió percnyi, azaz több mint kétévnyi videoforgalom száguld majd a világhálón a nap minden másodpercében - jósolják a világ elsőszámú hálózati és kommunikációs eszköz-gyártó vállalatának szakemberei. A Cisco Systems előrejelzése szerint az üzleti felhasználást tekintve a leggyorsabban az asztali videokonferenciás megoldások fognak bővülni: a 2011-es 36,4 millió felhasználóról 2016-ra 219 millióra nő az alkalmazók köre.

Ezek a prognózisok nagyon kedvezőek az alapítása óta magyar tulajdonban lévő, budapesti infokommunikációs kisvállalkozás, a TC&C Kft. számára. A gyorsan felívelő, nemzetközi elismerésekkel és a világ öt földrészén több száz elégedett felhasználóval rendelkező cég ezúttal is az élvonalbeli trendek irányában halad fejlesztéseivel, ahogy ezt a kezdetektől teszi. A telefon- és videokonferencia-rendszerekhez, valamint call centerekhez kapcsolódó innovatív szoftver­megoldásokra szakosodott, idén húsz esztendős cég szinte valamennyi terméke piaci réseket tölt be. A portfóliójának zászlóshajója, a CARIN hívásrögzítő rendszer abban egyedülálló, hogy a legkülönfélébb elektronikus csatornákon bonyolódó intézményi, vállalati kommunikációt (beleértve a hang- és videó hívásokat, a TelePresence videokonferenciákat és a mobiltelefon beszélgetéseket) egyetlen egységes rendszerben képes rögzíteni és reprodukálhatóvá tenni, mindezt kiemelkedő megbízhatósági és biztonsági paraméterekkel. A TC&C világsikerének egyik bizonyítéka, hogy idén nyártól az USA második legnagyobb bankjában is a többszörösen díjazott magyar szoftvertermékkel rögzítik az ügyfelek és távoli szakértők közötti videokonferencia beszélgetéseket.

 

Juhász Csaba ügyvezető igazgató szerint a gazdasági világválság ellenére is folyamatosan növekvő export árbevételt produkáló cégük sikerének öt biztos titka van: a nemzetközi piacokon is versenyképes termékötletek, egy nagyszerű fejlesztő csapat, partnerség egy világcéggel, továbbá a földkerekség minden sarkába eljutó online marketing és a közvetett modell az értékesítésben.

 

A siker-titkok közé tartozik, hogy nagyon hamar felismerték: egy magyar kisvállalkozásnak, rendelkezzék bármilyen innovatív termékekkel, saját erőből szinte elérhetetlen, hogy a potenciális felhasználókhoz világszinten eljusson. Ezért is meghatározó a TC&C számára a több mint 10 éves fejlesztői és üzleti partnerség a Cisco-val, amely megnyitja előttük a világ cégeinek kapuit. A Cisco az elismerését azzal fejezte ki, hogy ez évben a közvetlen beszállítói státuszt is megadta a kis magyar vállalkozásnak.

A TC&C kimagasló nemzetközi sikereiből a hazai felhasználók is profitálnak, hiszen egyik erősségük épp az, hogy a termékeiket a világ számtalan országában, a legkülönbözőbb környezetekben használó ügyfeleiktől beérkező visszajelzéseket, tapasztalatokat és igényeket rövid átfutási idővel, rugalmasan képesek fejlesztéseikbe beépíteni. Így például a mind több magyar banknál és szolgáltatónál mostanában megjelenő IP-alapú üzletkötői telefonkészülékeken (dealer board-okon) zajló beszélgetések felvétele is a legkorszerűbb, egységes módon valósulhat meg a TC&C CARIN hívásrögzítőjének kifejezetten erre a célra kifejlesztett, legújabb funkciója segítségével.    

További információ: www.tcandc.com

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36