Felhő alapú számlázórendszert kínál a Telekom kis- és középvállalkozásoknak

forrás Prim Online, 2012. június 4. 13:23

A telekommunikációs cégek közül elsőként, teljes körű online számlázó megoldást kínál ÉnSzámlázóm néven a Magyar Telekom mikro-, kis- és középvállalkozások számára. A június elején bevezetett felhő alapú szolgáltatást havi díjas alapon érhető el, akárcsak a telekommunikációs és informatikai szolgáltatások.  

Az ÉnSzámlázóm online, felhő alapú számlázó szoftver mikro-, kis- és középvállalkozásoknak nyújt teljes értékű számlázó megoldást, a vevő és partnertörzs kezeléstől kezdve, a terméktörzs kezelésen át, a számlakészítés és statisztikai modul kialakításáig bezárólag.  A szoftver, amellett, hogy hagyományos papírszámlázást is lehetővé tesz, elektronikus számlázást biztosít, mindezt ingyenes e-számla befogadó felülettel minden partnernek. A számlázási rendszer bevezetése nem igényel beruházást, hiszen havi díjas alapon érhető el, ráadásul üzemeltetési költsége sincs, továbbá nem kell frissíteni sem; a program automatikusan követi a változásokat, így mindig megfelel a törvényi előírásoknak és nincs szükség folyamatos frissítésre. Már egy-két fős mikrovállalkozásoknak is megéri az előfizetés, hiszen minimális költséggel juthatnak hozzá a korábban csak nagyvállalati ügyfelek számára elérhető komplex, professzionális számlázó rendszerhez. Az ÉnSzámlázóm program az internetes e-mail fiókokhoz hasonlóan a számítógép böngészőjében működik, így nem igényel telepítést, valamint bárhonnan használható, a webes e-mail fiókokhoz hasonlóan. A felhő alapú elérésnek köszönhetően nagy mobilitást biztosít felhasználójának, bármely számítógépről, okostelefonról és tabletről is használható.

Az ÉnSzámlázóm a Brainwave Kft. valamint a KPMG  fejlesztésével vált a Magyar Telekom által ajánlott szolgáltatássá. A szoftver fejlesztője a Brainwave Kft.  2006-ban vezette be Számlázz Könnyen szolgáltatását, és az azóta eltelt időszakban elsősorban nagyvállalatok váltak ügyfeleivé. A Telekommal kialakított ÉnSzámlázóm-mal most a közös cél az, hogy kiszélesítsék felhasználóik körét, és az egy-két fős vállalkozásoktól kezdve, a kkv-ék körében is nélkülözhetetlen szolgáltatást nyújtsanak.
 
Az ÉnSzámlázóm három, különböző csomagkonstrukcióban kapható, az ÉnSzámlázóm Start csomagot már havi nettó 900 Ft-ért elő lehet fizetni. A szolgáltatásról bővebb információ, valamint a díjmentesen kipróbálható próbaverzió a www.enszamlazom.hu oldalon található. 
Kulcsszavak: e-számlázás

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36