Adatközponti szolgáltatásokat indított a Telenor

forrás Prim Online, 2012. március 12. 15:59

Újabb költséghatékony megoldást kínál a Telenor vállalati ügyfeleinek: törökbálinti és további hét vidéki adatparkjában egyedi igényekre szabható szerverszolgáltatást indított idén. A Telenor új szolgáltatásával a vállalkozások nagy összegű beruházás nélkül oldhatják meg adataik biztonságos tárolását.

A kiadásaik folyamatos racionalizálására törekvő kis- és középvállalkozások számára a Telenor ideális, megbízható, az ország egész területén hozzáférhető üzleti adatközponti megoldásokat kínál. A Telenor szerverszolgáltatásai külön hardver és szoftver megvásárlása nélkül vehetők igénybe, mivel külső környezetben lévő erőforrásokra épülnek, így nem igényelnek külön tőkebefektetést az ügyfél részéről. Már számos vállalat választotta a Telenor szerverközpontját adataik biztonságos tárolására.

A 24 órás felügyelet mellett a Telenor egyedi igényekre szabva vállalja vállalati adatközpontok teljes körű üzemeltetését valamint a költözés megtervezését és kivitelezését. A társaság az ország számos pontján kínál lehetőséget biztonságos adattárolásra és szerverelhelyezésre. Törökbálinti központja mellett a Telenor Győrben, Szegeden, Székesfehérváron, Miskolcon, Szolnokon, Pécsett és Debrecenben is üzemeltet adatparkokat ügyfelei számára. A Telenor igény esetén a még magasabb rendelkezésre állás érdekében georedundanciát is biztosít. Az adatközpontban kizárólagos használatra bérelhető szerver szekrények, időszakosan vagy állandóan igénybe vehető szerverek, illetve olyan szervertermek találhatók, amelyekben a Telenor vállalati ügyfelei eszközeiket, szervereiket elhelyezhetik, akár ráccsal elkülönítve, külön felügyelettel is.
A szolgáltatásról bővebb információ található a Telenor weboldalán.


 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elérhetővé válik az automatikus munkabérelőleg

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben. Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

2024. május 9. 14:28

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36