"Négy Évszak a Balatonon" fotópályázat indul a Balatoniwiven

MTI Sajtóadatbank, 2012. január 17. 08:24

"Négy évszak a Balatonon" címmel amatőr fotópályázatot indít keddtől a Balatoniwiw.hu közösségi oldal, amelynek célja a mindig más színét mutató ezerarcú tónak és az ismert vagy felfedezésre váró turisztikai értékeinek bemutatása.

A pályázattal a szervezők arra szeretnék ráirányítani a figyelmet, hogy a Balaton minden évszakban számos kincset rejt magában és szépséget ígér - közölte Bánki Károly, a közösségi oldal főszervezője az MTI-nek hétfőn.
 
A pályaműveket digitális formában 2012. január 17. és február 29. között a Balatoniwiw.hu weboldalon a "Négy Évszak a Balatonon" menüpont alatt lehet feltölteni. Személyenként és évszakonként 10-10 fényképpel lehet nevezni.
 
Az amatőr és szakmai grémiumból álló zsűri az évszakok szerinti kategóriákban három-három alkotásnak oszt ki helyezést, akik balatoni termékekből és szolgáltatásokból összeállított ajándékcsomagban részesülnek. Az abszolút győztes különdíja egy családi hosszú hétvége a műemlék jellegű tihanyi Csátó Vendégházban. A pályázat eredményhirdetése 2012. március 15-én lesz. A helyezést elért pályaművekből utazó-kiállítást szerveznek a Balaton körül és néhány nagyvárosban.
 
Bánki Károly elmondta, a magyar tenger iránt rajongókat összefogó Balatoniwiw.hu tavaly rendezett először fotópályázatot "Szeretem a Balatont" címmel, ami várakozáson felüli résztvevővel és 2500 feltöltött fotóval zárult. A legjobb pályaműveket több tóparti településen is bemutatták, de igény esetén újabb helyszíneken is kiállítják.
Kulcsszavak: pályázat fotó

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05