Amazon online sajtótájékoztató

Vértes Judit, 2011. szeptember 27. 23:08

Szerdán New York-i idő szerint 10 órakor kezdődik az amazon.com oldalán az online sajtótájékoztató. Regisztrálni 9 órától, itteni idő szerint 15 órától lehet.

A konferencia tartalmáról nem közölt híreket az internetes kereskedelem óriása. A híresztelések szerint szó lehet a régóta beharangozott Amazon tabletről (melynek neve talán Kindle Fire), egy frissített változatáról az e-tintával működő Kindle-nek, illetve néhány új szoftverről és hardver eszközről is.



 

Kulcsszavak: amazon.com

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Influence Media nyerte a Lufthansa Systems Hungária kommunikációs tenderét

Az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a Lufthansa Systems Hungária légiközlekedési informatikai vállalat meghívásos, többfordulós, vállalati kommunikációs és employer branding feladatokra kiírt tenderét. Az együttműködés az idei év elején indult. 

2024. június 11. 14:09

Szurkolj otthon a Samsung AI-támogatott 8K tévéivel!

Idén nyáron látványos események dobogtatják meg világszerte a sportrajongók szívét. A szurkolószezon kiváló alkalom lehet az otthoni audiovizuális készülékek, vagy akár házimozi rendszer frissítésére. A Samsung legújabb tévé- és hangprojektor termékcsaládjainak AI-alapú funkciói fokozzák a 8K nézői élményt, emelve a „focinyár” színvonalát, ahhoz hasonló érzést nyújtva, mintha a felhasználó a stadionban ülne.

2024. június 11. 12:26

Górcső alatt a hazai online piacterek és a DSA-rendelet

Nem hoz érdemi szigorítást az Európai Unió digitális szolgáltatásokról szóló rendelete (DSA) a magyarországi online piacterek üzemeltetői szerint, mert a hazai szabályozás a legtöbb kérdésben már eddig is hasonló vagy szigorúbb kereteket szabott meg számukra, a fogyasztók szempontjából azonban előnyösnek vélik az új jogszabályt. Egyebek mellett ezt állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) megbízásából készített friss kutatás.

2024. június 11. 10:34

A folyamatipar játékszabályainak átírója: Ethernet-APL

Az Ethernet-APL kulcstechnológia minden óhajt teljesít, és a folyamatipar minden szegletébe elviszi a digitalizációt: a nagy mennyiségű adat gyors és hatékony átvitelét teszi lehetővé akadálymentes és megbízható módon a potenciálisan robbanásveszélyes területeken.

2024. június 10. 18:20

Magyarországon is elérhetőek a Samsung 2024-es Odyssey termékcsaládjának legújabb kijelzői

A Samsung bejelentette 2024-es Odyssey OLED gaming monitor, Smart Monitor és ViewFinity termékcsaládjainak nemzetközi bevezetését. Az Odyssey termékcsalád új, minőségibb OLED-élményt nyújt az AI-képességekkel bíró Odyssey OLED G8 modellen. A Smart Monitor széria továbbfejlesztett funkciókkal fokozza a mesterséges intelligencia által támogatott Smart Monitor M8 kijelzőt és a szórakozás örömét. A ViewFinity termékcsalád esetében még több csatlakozási lehetőség érhető el, hogy teljes értékű munkaeszközként is helyt állhasson.

2024. június 10. 16:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37