LG Optimus 3D: Dupla mag, dupla csatorna, dupla memória és 3D

forrás Prim Online, 2011. július 6. 17:36

Az LG Electronics piacra dobta a régóta várt LG Optimus 3D-t. Az új okostelefon második generációs duplamagos technológiával, és egyedi „háromszorosan dupla” (Tri-Dual) hardveres tulajdonságokkal rendelkezik. Az LG Optimus 3D Magyarországon először július közepétől lesz elérhető a T-Mobile kínálatában.

A komolyabb hardverigényű multimédiás funkciók, és az Androidos alkalmazások számának növekedése egyre nagyobb kihívás elé állítja az okostelefonok hardveres erőforrásait. Ha ehhez hozzávesszük a 3D technológia által támasztott speciális igényeket, érthető az a számos újítás, amit az LG Optimus 3D okostelefon kínál.

Az LG Optimus 3D a Tri-Dual − dupla mag, dupla csatorna és dupla memória − konfigurációjával az okostelefon-használat új dimenzióját nyitja meg, hiszen a készülék soha nem látott hatékonysággal kezeli a párhuzamosan futtatott alkalmazásokat, vagy a nagy grafikai igényű játékokat és filmeket.

Az LG legújabb okostelefonja jelentős lépés a full 3D funkciók mindennapi használata felé, hiszen a felhasználók különleges szemüveg nélkül, azonnal élvezhetik a 3D tartalmakat. Az Optimus 3D full 3D képességekkel rendelkezik, vagyis nemcsak megnézni, hanem rögzíteni és megosztani is tudjuk a speciális tartalmakat.

Gyorsaság, hatékonyság és csúcsteljesítmény az egyedi Tri-Dual konfigurációnak köszönhetően
Az LG fejlesztésének, az egyedi Tri-Dual architektúrának köszönhetően sokkal jobb teljesítmény érhető el, mint a jelenleg használatos, hagyományos processzorokkal. A duplacsatornás kialakításnál az adatok továbbítása a két mag és a két memória között egy időben is történhet, ami érezhetően gyorsabb működést jelent a korábbi típusokhoz képest.

Full 3D élmény: rögzítés, megjelenítés és megosztás
Az Optimus 3D modellel a 3D rögzítés, megjelenítés és megosztás egyszerű, gyors − nincs szükség hozzá 3D-s szemüvegre sem. Az LG legújabb okostelefonjának tulajdonosai minőségi 3D tartalmakat rögzíthetnek és a 3D képstabilizátorral korrigálhatják azokat a hibákat, amelyek felvétel közben a kéz remegése miatt keletkezhetnek.

A 4,3 inches WVGA kijelző 2D-ben 1080p, 3D-ben pedig 720p felbontásig gondoskodik a HD képek ideális fényerejű és villódzásmentes megjelenítéséről. A 2D fényképeket és videókat felvétel közben speciális szoftver alakítja 3 dimenzióssá. A 2D-s játékok konvertálásához az LG a harmadik negyedévtől ingyenesen letölthető szoftvert biztosít, hogy a felhasználók széles 3D multimédiás kínálatból válogathassanak. A rögzített 3D tartalom 3D tv-ken is megosztható HDMI 1.4 kábelen keresztül, valamint a tartalmakat bármely DLNA képes eszköznek is elküldhetjük. Kedvenc videóinkat feltölthetjük még a YouTube 3D oldalára is (www.youtube.com/3D), amely könnyedén elérhető az LG Optimus 3D-vel.

Az LG Optimus 3D Magyarországon a T-Mobile kínálatában lesz elérhető július közepétől. A készülék ára díjcsomagtól függően változik; bővebb információ a T-Mobile webshopjában található.
 

Kulcsszavak: mobiltelefon okostelefon LG

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Process Solutions: Mit várnak el a gazdasági vezetők és a cégvezetők a könyvelési szolgáltatójuktól?

A technológiai fejlődés és az üzleti környezet változásaival párhuzamosan a cégvezetők, vállalati döntéshozók elvárásai is folyamatosan változnak. Nemcsak a törvényi megfeleltetéssel kapcsolatos kötelezettségek betartását várják el könyvelőiktől, hanem stratégiai partnerséget és technológiai innovációt is.

2024. május 8. 19:41

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

Telefonunk tárhelye kihat készülékünk működésére

A technológia fejlődésével egyre nagyobb jelentősége van az okostelefonok tárhelyének. Az egyre jobb minőségű képek és videók, a komplex alkalmazások és az MI megoldások mind egyre inkább csak igénylik a tárhelyet. Ugyan a HONOR eszközei kifejezetten magas tárhellyel érkeznek, mi magunk is tehetünk azért, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőlük.

2024. május 8. 17:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36