Alkalmazások alkalmazása: mindent egy csapásra

forrás Prim Online, 2011. április 13. 18:12

A Sanoma StartApp nevű új magyar nyelvű alkalmazása segít eligazodni a naponta szaporodó újabb és újabb iPhone-alkalmazások rengetegében. Mondhatnánk, hogy aki ezt az alkalmazást letölti, akár hetet kap egy csapásra, de a helyzet az, hogy nem hetet, még csak nem is hetvenhetet, hanem a teljes kínálatot érezheti saját iPhone-ján a StartApp-felhasználó.

Egyre nehezebb nyomon követni az App Store-ban nap mint nap megjelenő új alkalmazásokat, nemzetközi fejlesztéseket, és vannak, akik nem boldogulnak az angol nyelvű leírásokkal.  A legújabb magyar fejlesztéssel egyszerűen nyomon követhetőek az iPhone-ra írt alkalmazások-, vagy azok árainak változása. A főbb funkciók között megtalálható a toplista, lehet szűrni ár és frissítés szerint: így könnyen nyomon követhető, melyik program frissült, melyiknek csökkent/emelkedett az ára. A felhasználó saját listát készíthet azokról a programokról, amelyeket szeretne megvásárolni vagy letölteni később, és ezekhez külön ár- és frissítés-figyelőt állíthat be.


A StartAPP főbb funkciói:

  -  magyar nyelvű menürendszer

  -  magyar nyelvű alkalmazás leírások

  -  ármegjelenítés HUF pénznemben

  -  toplista

  -  tipplista a Startlap ajánlásaival

  -  szűrés a kategória, az ár és a frissítés szerint

  -  „Szeretném” lista, benne ár- és frissítés figyelés

  -  Facebook és Twitter megosztás

 

A StartAPP ingyenesen tölthető le az AppStore-ból:

http://itunes.apple.com/hu/app/startapp-minden-nap-egy-uj-app/id430327719?mt=8#

Kulcsszavak: iPhone Apple Sanoma-hu

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

A koronavírus-járvány okozta elszigetelődés adta az inspirációt egy kis baráti társaság számára, hogy olyan közösségi applikációt fejlesszen, ami megkönnyíti az információszerzést, a tájékozódást, miközben a vendéglátóhelyek kiszolgáltatott helyzetét is orvosolni tudja.  A kis közösségi alkalmazás bár népszerűvé vált, de a várt áttörést nem érte el, ezért a csapat egy inkubációs programban kapott segítséget felhasználva fejlesztette ki a jelenlegi formában elérhető rendszert.

2024. május 1. 13:48

Nagy hatótáv, nagy lehetőségek

A GreenGo, Budapest máig egyetlen teljesen elektromos autómegosztója olyan, nagy hatótávú autókkal bővítette flottáját, amik még egy lépéssel közelebb visznek ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a saját autónak.

2024. május 1. 12:03

Stratégiai partnerséget kötött a Continental a DeepDrive-val

A Continental technológiai vállalat stratégiai partnerséget kötött a müncheni székhelyű DeepDrive-val az elektromos járművekhez szükséges alapvető technológiák továbbfejlesztése érdekében. 

2024. május 1. 10:21

Már több millió európai Samsung felhasználó veszi igénybe az új One UI 6.1 frissítéssel érkezett Galaxy AI funkciókat

A One UI 6.1 frissítéssel még több eszközön váltak elérhetővé a Galaxy AI funkciók, amelyekkel a Samsung elsőként a – 2024 februárjában megjelent – Galaxy S24 készülékeket látta el. A szoftverfrissítés a Galaxy S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 és Tab S9 szériát érintette, az AI funkciók márciustól egyre több készüléken váltak elérhetővé, amelynek köszönhetően Európa-szerte több millió felhasználó tapasztalja meg a Galaxy AI élményt.

2024. április 30. 19:43

Adatbiztonsági frissítést adott ki az ASUSTOR

Az ADM 4.3 az adatbiztonságra összpontosít. A zsarolóvírusok és más rosszindulatú programok terjedésével az ADM 4.3 megerősíti védelmét és hivatalossá tesz számos új adatbiztonsági funkciót.

2024. április 30. 18:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14