Sony digitális képkeretek HD videólejátszó funkcióval

Kiss Ádám Zoltán, 2010. szeptember 2. 09:50

A legújabb S-Frame digitális képkeretek a csúcskategóriás modelljai AVCHD videólejátszással, sztereó hangzással érkeznek.

A megújult S-képkeretek esetében a 17,8cm (7”) mérettől a legnagyobb, 25,9cm (10,2”) képernyőméretig tizenegy különböző modell közül választhatunk, minden S-Frame számos képvetítési módot, beépített órát, naptárat tartalmaz. Mindegyik modell keretén (kivéve az E710 amely cserélhető panellel kapható) diszkréten világító “Sony” logó látható, amely automatikusan kikapcsol, ha a képkeretet vízszintes helyzetbe állítjuk porter képek esetén. Az álló-fekvő helyzetet szenzor érzékeli, amely mindig a megfelelő irányba forgatja a képet. Az energiatakarékosságra külön időzítő ügyel, azaz a fogyasztás jelentősen lecsökken ha egy ideig a képkeretet nem használják – de a kényelmes távirányítóval bárhonnan vezérelhetőek a készülékek.

Az XR100 és a VR100 modellek 25,9cm (10,2”) panellel jelennek meg, a csúcskategóriát képviselő XR100 TruBlack technológiát is kapott, amely még teltebb, kontrasztosabb, tükröződésmentes képeket eredményez. Az extra-széles betekintési szög – horizontálisan és vertikálisan is 160° - biztosítja, hogy a szobában majdnem mindenhonnan hasonló részesülhessünk. A Sony keretek közül az S-Frame XR100 illetve VR100 tagja elsőként képes a videokamerával vagy fényképezőgéppel készült AVCHD felvételeket sztereó hangzással lejátszani. Lejátszhatjuk a felvételkor rögzített hangokat – vagy választhatunk a készülék kínálta háttérzenékből is. A videók és képek nyújtotta szórakozást a képkeret belső memóriájára feltöltött kedvenc számokkal is fokozni lehet.

S-Frame: az emlékek megosztása
A fényképek megosztásában egyedülálló megoldásként a D830L-ben az “S-Frame Album” akkumulátorról is működik, amellyel a fényképek és hagyományos felbontású videók zenei aláfestéssel játszhatók le. Diavetítéskor választhatunk a gyárilag telepített zeneszámok közül, de saját MP3 számainkat is felmásolhatjuk egy USB pendrive segítségével. Hasznos tartozékként elegáns bőrhatású tok védi meg a képkeretet a külső sérülésektől: az S-Frame képkeret hordozható készülékként is beválhat.

S-Frame kombi: nyomtatás és lejátszás
Az új DPP-F800 egy funkciókban gazdag képkeret, amellyel a felvételek ki is nyomtathatók PC használata nélkül. Az integrált színes nyomtató diszkréten bújik meg a 20,3cm (8”) kijelző mögött, így minőségi, színes nyomatok születnek bő egy perc alatt: végignézve a családi fotókat azonnal kinyomtathatjuk hozzátartozóinknak a kívánt képet.

Az S-Frame digitáis fényképkeretek 2010 októberétől lesznek kaphatók.

Az új S-család főbb jellemzői:


·    Tizenegy új digitális fotókeret 17,8cm (7”) és 25,9cm (10,2”) közötti méretválasztékban
·    AVCHD videólejátszás sztereó hangzással (XR100/VR100)
·    Hordozható fotóalbum az új koncepciót képviselő S-Frame D830L típusban az egyszerű használatért
·    Mindent-az-egyben DPP-F800 képkeret+fotónyomtató kombináció
 

Kulcsszavak: képkeret Sony

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A tíz gigabites 5.5G-t használó innovatív eszközöket mutatott be Budapesten a Huawei

Már világszerte tesztelik az 5G sebességének tízszeresére képes 5.5G mobilhálózatokat, az ezeket használó eszközök várhatóan még az idén megjelennek a kereskedelmi forgalomban. 

2024. április 29. 19:48

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

A Zyxel Networks fokozza a kiberbiztonságot, hogy megfeleljen a NIS2 irányelvnek

Tekintettel a kiberfenyegetések növekvő gyakoriságára és összetettségére, az EU 2016 óta hatályos NIS-irányelve ma már nem felel meg mindezeknek. Az új iteráció, amely 2024. október 18-án lép életbe, lehetőséget kínál a kiberbiztonsági erőfeszítések fokozására. A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szolgáltatója olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek az NIS2 irányelv követelményeinek, és hatékony védelmet nyújtanak a fejlett támadásokkal szemben.

2024. április 27. 12:10

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14