Új Logitech akkumulátoros hangszóró iPod dokkolóval

Mészáros Péter, 2010. augusztus 10. 17:05

A Logitech bemutatta a Logitech Rechargeable Speaker S715i hordozható, iPod és iPhone dokkolóval ellátott új hangszóróját, ami kiváló hangzást biztosít, bárhová is visszük magunkkal. A nagyszerű hangminőségről nyolc hangsugárzó gondoskodik, a feltölthető akkumulátorral pedig bárhol használhatjuk a hangszórót, ahol épp kedvünk támad egy kis bulihoz.

A Logitech Rechargeable Speaker S715i tiszta hangzással kelti életre a zenét, amit elsősorban a nyolc, egyedileg hangolt hangsugárzónak köszönhet. Az S715i-ben kettő darab hét és fél centis, lézerrel hangolt neodímium mágneses sugárzó felel a középtartományért, kettő darab másfél centis neodímium sugárzó a tiszta magas hangokért és négy darab 5 centis passzív sugárzó a legmélyebb basszusokért. Az eredmény: egy kompakt iPod hangszórórendszerből áradó, minden tartományban gazdag, kiegyensúlyozott hangkép.

A hangszórót magunkkal vihetjük bárhová, és még tartalék elemekről sem kell gondoskodnunk, hiszen a tartozék akkumulátorral hálózati csatlakozás nélkül is akár nyolc órát hallgathatjuk a zenét.

A Logitech Rechargeable Speaker S715i vezeték nélküli távirányítójával akár 10 méteres távolságból is beállíthatjuk a hangerőt, elindíthatjuk és megállíthatjuk a lejátszást, átugorhatunk számokat, bekapcsolhatjuk a véletlen lejátszás vagy az ismétlés üzemmódot, illetve ki-be kapcsolhatjuk a hangszórót. További kényelmünket szolgálja a tartozék utazótáska, amelyben magunkkal vihetjük a dokkolót, és még a tápegységnek és a távirányítónak is marad hely.

A Made for iPod és Works with iPhone védjegyek garantálják, hogy a hangszóró kifogástalanul működik együtt az iPod illetve iPhone készülékünkkel. A hangszóró újszerű dokkoló kialakításának köszönhetően, bármilyen iPhone és univerzális dokkolóval felszerelt iPod lejátszóval használható – külön adapter használatára nincs szükség.

A Logitech Rechargeable Speaker S715i megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is ebben a hónapban várható. Javasolt fogyasztói ára 179,99 euro lesz.
 

Kulcsszavak: Logitech mp3 hangszóró

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

Nagy hatótáv, nagy lehetőségek

A GreenGo, Budapest máig egyetlen teljesen elektromos autómegosztója olyan, nagy hatótávú autókkal bővítette flottáját, amik még egy lépéssel közelebb visznek ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a saját autónak.

2024. május 1. 12:03

Stratégiai partnerséget kötött a Continental a DeepDrive-val

A Continental technológiai vállalat stratégiai partnerséget kötött a müncheni székhelyű DeepDrive-val az elektromos járművekhez szükséges alapvető technológiák továbbfejlesztése érdekében. 

2024. május 1. 10:21

A CineBeam Q-val újra megkezdi a projektorok forgalmazását Magyarországon az LG

Az LG az elmúlt években nem értékesített projektorokat a magyar piacon, 2024-ben azonban újra visszatérnek a cég otthoni vetítői. Az első modell, ami újra nálunk is kapható, rögtön egy újdonság: a januári CES-en bemutatott LG CineBeam Q, ami egy kompakt, szinte műtárgyként is értelmezhető 4K projektor. A készülék egyelőre kizárólag az LG webáruházában kapható, itt viszont 15% kedvezményt kapnak azok, akik elsőként megrendelik a terméket.

2024. április 30. 16:17

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55