Lézeregér játékosoknak

forrás Prim Online, 2008. december 19. 16:05

Az Icon 7 bemutatta új, játékosoknak szánt egerét, a Z500-at.

A Z500-at speciális tulajdonságok egész hadával látták el, kezdve mindjárt a jelenleg legfejlettebb és legmegbízhatóbb lézertechnológiával, mely LaserStream névre hallgat. A profi játékosok számára oly fontos DPI kezeléshez nem kell egy külön programot nyitva tartani, hiszen az 5 sebességű 800/1200/1600/2000/3200 dpi váltó azonnal hozzáférhető az egér tetején. Az egér a leggyorsabb USB kapcsolaton keresztül az 1000Hz / 1 ezredmásodperc válaszidőre képes, melyet túlszárnyalni nem lesz egyszerű.

Az egér tökéletesen illeszkedik kezünkbe, sőt egy a piacon meghatározó sportszergyártó cég által is használt speciális szövetborítással látták el azt, mely nemcsak, hogy lélegzik és magába szívja az izzadságot, de mosható és cserélhető is. Ehhez a dobozban találunk egy szépen tervezett, műanyag csereborítást is.

A zökkenőmentes egérmozgatásról a Z500 esetében is a tökéletes méretű és minőségű,  a játékosok által már-már megkövetelt tefontalpak (PTFE) gondoskodnak. Sőt, a csomagolásban még 4 plusz talp is található.

Az Icon7 Z500 lézeres egér 7 programozható gombbal rendelkezik, melyekhez a csomagolásban található CD-ről telepíthető iConfig szoftver segítségével rendelhetünk tetszésünknek megfelelő funkciókat vagy akár le is tilthatunk egy-egy gombot, a játékos preferenciájának megfelelően. 

Karácsony közeledtével az Icon7 egy speciális promócióval kedveskedik vásárlóinak. Bárki, aki 2008. december 8. és 2009. január 31. között bármilyen Icon7 terméket vásárol, az az Icon weboldalán regisztrálhat értékes nyereményekért, mint pl. Asus EeePC, Apple iPod, Garmin navigációs készülék, Call of Duty számítógépes játék és sok más egyéb értékes ajándék.

Kulcsszavak: egér játék

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Continental autógumija az első helyen végzett a Tyre Reviews szakportál négyévszakos abroncstesztjén

Újabb megmérettetésen, a Tyre Reviews 2024-es négyévszakos abroncsteszten győzedelmeskedett a Continental AllSeasonContact 2 modellje. Hét 205/55R16-os méretű, VW Golfra autóra felszerelt, egész évben használható modellből álló tesztmezőnyben ért el első helyezést.

2024. május 14. 13:17

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

Három hónapig díjmentesen használhatják az Apple Music alkalmazást az LG okostévék tulajdonosai

Izgalmas újdonságot mutat be okostévéin a zenestreaminget kedvelő felhasználók számára az LG Electronics (LG). A gyártó OLED modelljei és Dolby Atmos funkcióval*  ellátott QNED készülékei az első olyan okostelevíziók, amelyek támogatják az Apple Music Dolby Atmos-szal kiegészített térhatású hangzását (Spatial Audio with Dolby Atmos). A Magyarországon is e héttől elérhető, úttörő technológia lenyűgöző zenei élménnyel, a hangzásminőség új szintjével kecsegteti a hallgatókat.

2024. május 7. 19:26

A világ tíz legnagyobb e-jármű-gyártója a Continental gumiabroncsaira támaszkodott 2023-ban

A Continental a tavalyi évben először szállított gumiabroncsokat a világ tíz legnagyobb volumenű, teljesen elektromos járműveket gyártó vállalatának. Az előző évben ez a szám tízből kilenc volt. Az ázsiai-csendes-óceáni térségben (APAC) a prémium gumiabroncsgyártó első ízben látja el az első öt legnagyobb volumenű elektromos járműgyártót elsőszerelésű autógumikkal. Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (EMEA), valamint az amerikai kontinensen a vállalat emellett meg tudta tartani erős pozícióját: az öt legnagyobb volumenű gyártó továbbra is a Continental abroncsokban bízik.

2024. május 7. 11:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36