A klasszikus "többcélú": AMILO Pi 3540 noteszgép

forrás Prim Online, 2008. augusztus 12. 14:05

Vége a társkeresésnek – legalábbis ami a noteszgépet illeti. A Fujitsu Siemens Computers új AMILO Pi 3540-es noteszgépe a minden igényt kielégítő, klasszikus „többcélú” gépre vágyó felhasználók tökéletes segítőtársa.

 Modern Intel® Centrino® 2 processzorának és 3 MB RAM memóriájának köszönhetően valódi erőgépként működik. Elődeinél jobban fel tudja dolgozni a nagy felbontású tartalmakat, akár 90 százalékkal gyorsabban dekódolja például a HD-videókat és 300 százalékkal nagyobb grafikus teljesítményt nyújt, az  általános teljesítményjavulása pedig mintegy 50 százalékos. A nagyobb feldolgozási teljesítmény és sebesség révén a felhasználó több alkalmazást is futtathat párhuzamosan – az AMILO Pi 3540 noteszgép számára a multitasking gyerekjáték. A Fujitsu Siemens Computers új „többcélú” noteszgépe 2008 augusztusától lesz elérhető.

Az AMILO Pi 3540 noteszgép NVIDIA® GeForce® 9300M GS grafikus kártyája valódi házimozit varázsol a nappaliba, és bármikor lehetővé teszi a nagy grafikus teljesítményt igénylő alkalmazások vagy népszerű játékok futtatását. A fotók, zenék és videók gyors, egyszerű áttöltését eSATA port és „15-in-1” kártyaolvasó támogatja. A vezeték nélküli kívánságokat is teljesítő AMILO Pi 3540 a fejlett draft-n WLAN-szabványt követi, és elődei sebességének akár ötszörösét is képes nyújtani az Intel® WiFi Link 5100 AGN technológiával. 15,4”-es szélesvásznú kijelzője tökéletes vizuális élményt nyújt, a múltba száműzve a kis képernyőfelbontás okozta kényelmetlenségeket. Az AMILO noteszgépek A+ paneljeinek képminősége meghaladja a szabványokban előírt szintet. A zavaró zajokat kiiktató halk üzemmód mellett említést érdemel még a folyadékálló billentyűzet, amely akár 50 ml folyadékot is távol tud tartani a gép belsejétől, megakadályozva ezzel annak meghibásodását.

A számos belső értékhez tetszetős külső is dukál. A Fujitsu Siemens Computers új formaterve a diszkrét elegancia jegyében készült. A cég Európában egyedülálló módon, a termékportfolió egészénél saját tervezési „nyelvet” vezetett be, amely a belső és a külső szembeötlő kontrasztjára épül. Az otthoni szegmens első új termékeinél a fekete-fehér színpár érzékelteti ezt az ellentétet, hiszen e két szín között a legerősebb a kontraszt. A fekete belső a gép „lelke” – maga a terméktechnológia; míg a fehér szín a külső fizikai felhasználói felületet jelöli.

Az AMILO Pi 3540 tökéletes választás azoknak, akik az asztali gép teljesítményét várják egy mobil számítógéptől.

Kulcsszavak: Fujitsu Siemens notebook

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50