Számítógép + internet-előfizetés kamatmentes részletre

forrás Prim Online, 2007. december 3. 11:34

Mostantól azok is élhetnek a világháló nyújtotta határtalan lehetőséggel, akiknek eddig otthonukban erre számítógép híján nem volt lehetőségük: számítógépet és internet-előfizetést együttesen tartalmazó, komplett PC-Net csomaghoz rendkívül kedvező feltételekkel – fix havidíjért, kamatmentes részletre – lehet hozzájutni.

A T-Online, Magyarország piacvezető internetvállalata rendkívül fontos és elengedhetetlen feladatának tartja, hogy azok is lehetőséget kapjanak a számítógépes, internetes ismeretek elsajátítására, saját életesélyeik javítására a naprakész technikákkal, akiknek eddig anyagi helyzete és adottságai nem tették ezt lehetővé. Ezért – a jelentős piaci igényt felismerve – olyan új szolgáltatási csomagot alakított ki, amellyel azok is kipróbálhatják a világhálót, akik eddig nem merték, vagy számítógép híján nem tudták megtenni.

A kialakított PC-Net csomagok nemcsak az ADSL internetkapcsolatot, hanem az ahhoz szükséges számítógépet és a kiegészítő eszközöket; billentyűzetet, monitort, egeret valamint az indulócsomagot (ADSL-modem) is tartalmazzák, amelyeket a T-Online házhoz szállít.

A pénztárcakímélő megoldásnak köszönhetően a felhasználó valóban csak azért fizet, amire szüksége van a kényelmes internetezéshez és számítógép-használathoz: a vállalat a középkategóriás, felhasználóbarát operációs rendszerrel, DVD író/olvasóval és hároméves garanciával rendelkező számítógépeket most a készlet erejéig rendkívüli árkedvezménnyel kínálja. A 9900 forintos egyszeri költséget jelentő PC mellé mindössze havi 4490 forinttól lehet a törlesztőrészletet is magába foglaló internetcsomagokat választani.

A PC-Net csomagok egyszerű és átfogó megoldást kínálnak az internetezésre, amelyek ­– a kamatmentes részletfizetési lehetőségnek köszönhetően – akár a karácsonyi ajándékozáshoz is rendkívül jó és megfizethető ötletet; két éven keresztül alacsony, állandó és tervezhető költséget jelenthetnek, ráadásul a havidíj a hűségidő lejárta után a törlesztőrészlet összegével csökken.

Minden PC-Net csomaghoz a T-Online egy „Netezz velünk!” füzetet is ad tele hasznos tippekkel és trükkökkel, valamint meghívja a Magyar Telekom Internetakadémia ingyenes oktatására, hogy ezzel is segítse a „digitális felzárkózást”, vagyis megkönnyítse a tájékozódást, az eligazodást az internet világában.

Aki tehát szívesen megismerné és használná az internetet, aki szeretne a világhálón böngészni, leveleket írni és fogadni, zenét, filmet letölteni, új recepteket gyűjteni, régi ismerősöket felkutatni az iWiW-en, híreket olvasni és tájékozódni, otthonában dolgozni, de még nincs számítógépe, most minderre valóban minőségi és olcsó megoldást talál. Az ajánlat november 29-től visszavonásig, a Magyar Telekom szolgáltatási területén, a készlet erejéig érvényes.

PC-Net csomagok két éves hűségidővel:



* A PC-Net Light csomag havi 1 GB letöltési forgalmat tartalmaz. A túlfogyasztási díj 990 Ft/GB, melyet a T-Online a valós túlfogyasztásnak megfelelően számláz ki.
** A számítógépet az eszközöket kézbesítő futárnak kell kifizetni készpénzben, számla ellenében.
*** A fel- és letöltési sebességek nem garantáltak. A felhasználói hozzáféréseken elérhető, aktuális sebességértékeket az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg.


A PC-Net csomagokban található számítógép és monitor jellemzői:

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elérhetővé válik az automatikus munkabérelőleg

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben. Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

2024. május 9. 14:28

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Process Solutions: Mit várnak el a gazdasági vezetők és a cégvezetők a könyvelési szolgáltatójuktól?

A technológiai fejlődés és az üzleti környezet változásaival párhuzamosan a cégvezetők, vállalati döntéshozók elvárásai is folyamatosan változnak. Nemcsak a törvényi megfeleltetéssel kapcsolatos kötelezettségek betartását várják el könyvelőiktől, hanem stratégiai partnerséget és technológiai innovációt is.

2024. május 8. 19:41

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36