A Smith Micro felvásárolja az e frontier szoftverházat

forrás Prim Online, 2007. november 22. 15:24

A Smith Micro Software november 19-én megállapodást írt alá az e frontier szoftvercéggel a vállalat felvásárlásáról.

A kaliforniai székhelyű, elsősorban mobilalkalmazásokat fejlesztő Smith Micro - disztribútori minőségben - négy éven keresztül szorosan együttműködött az e frontier szoftvercéggel. A felek a termékvonal sikeres bővítését és gyümölcsöző együttműködést várnak az akvizíciótól. Az e frontier legutóbb 2004-ben bővítette portfolióját a Curious Labs megvásárlásával.

Az e frontier olyan népszerű grafikai programokat fejlesztett, mint a Poser 3D modellező, illetve az Anime Studio és a Manga Studio 2D animációs alkalmazás. A vállalat vezetősége köszönetet mondott az e frontier közösségnek, és örömét fejezte ki a Smith Micróval kötött megállapodást és jövőbeli együttműködést illetően.

A Smith Micro többek között a Poser, a Poser Pro, az Anime Studio, a Manga Studio, a MotionArtist és a Shade szoftverekkel bővíti termékpalettáját, amelyben saját fejlesztésű szoftverei (Photo Animation Suite, Photo Morpher, Image Manager) is fontos szerepet kapnak.

A Smith Micro és a korábbi e frontier termékekeinek hazai disztribúcióját a Trans-Europe Kft. látja el, hivatalos viszonteladói hálózatán keresztül.

Forrás: www.szoftver.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50