Új színes Xerox multifunkciós eszközök

forrás Prim Online, 2007. november 3. 09:52

A Xerox októberben két új színes A3 méretű lézer multifunkciós termékcsaládot mutatott be a hazai piacon. A belépőszintű WorkCentre 7232/7242 berendezéseket azon kis- és középvállalkozásoknak ajánlja a Xerox, amelyek elsősorban fekete-fehérben nyomtatnak, de esetenként szeretnének színes dokumentumokat is előállítani. A Xerox WorkCentre 7655/7665/7675 rendszerek kivételes színminőséget és hatékony biztonsági funkciókat kínálnak azoknak a közepes és nagyvállalatoknak, amelyeknek nagy mennyiségű színes nyomtatásra van szükségük.

Xerox WorkCentre 72XX termékcsalád – kis- és közepes méretű vállalkozásoknak

Gyorsaságukkal és termelékenységükkel a WorkCentre 7232 és 7242 multifunkciós rendszerek ideális választást jelentenek a kisebb vagy közepes méretű, vállalati dokumentumok széles skáláját igénylő munkacsoportok számára. A berendezések faxolnak, szkennelnek, másolnak és nyomtatnak – ez utóbbi funkció esetén fekete-fehérben 32 és 42, színesben 10 oldalt állítanak elő percenként.

A Xerox WorkCentre 72XX termékcsalád elődje a sikeres WorkCentre 7132. Az új rendszerek nagyobb memóriával és gyorsabb processzorral rendelkeznek, s ugyancsak újítást jelent a beépített kétfejes lézer nyomtatómű. Ennek, valamint a Xerox EAHG (Emulsion Aggregation High Gloss) festéktechnológiának köszönhetően a készülékek kiváló nyomatminőséget biztosítanak - ugyanezt az eljárást alkalmazzák a Xerox profi grafikusoknak szánt színes berendezései is.

Az új berendezések számos olyan funkciót tartalmaznak, amelynek segítségével kontrollálhatók a nyomtatási költségek. Ilyen például a Xerox Standard Accounting szoftver, amely feladat-alapú ellenőrzési funkciókat nyújt a költségek hatékonyabb szabályozása érdekében.

Xerox WorkCentre 76XX termékcsalád – professzionális színminőség házon belül

A Xerox új, WorkCentre 7655/7665/7675 színes A3-as multifunkciós rendszerei nyomtatnak, másolnak, szkennelnek és faxolnak, s elnevezésüknek megfelelően 55, 65, illetve 75 fekete-fehér oldalt nyomtatnak és másolnak percenként. Színes nyomtatás és másolás esetén 40-50-50 oldalt állítanak elő egy perc alatt.

A termékcsalád a Xerox belépő szintű nyomdai termelő berendezéseinek irodai változata. A 2400x2400 dpi felbontás és a 256 féltónusú szín kiváló nyomatminőséget biztosít a közép- és nagyvállalkozások számára, legyen szó akár mindennapi üzleti dokumentumokról, vagy igényes színes nyomtatványokról. Az új rendszerek a papír- és speciális adathordozók széles skáláját egészen 300 g/m2 súlyig támogatják.

A WorkCentre 76XX termékcsalád hatékony biztonsági funkcióival korlátozható a hozzáférés és biztosítható a titkos adatok védelme. A hálózati hitelesítés korlátozza a szkenneléshez, e-mailezéshez és a hálózati fax-funkciókhoz való hozzáférést azáltal, hogy használat előtt ellenőrzi a felhasználóneveket és a jelszavakat. A biztonságos nyomtatás opcióval megelőzhető, hogy a várakozó munkákat illetéktelenek tekintsék meg, míg a rendszer PIN-kód megadása után nem engedélyezi a dokumentumok nyomtatását. A titkosított merevlemez és képfelülírási védelem a munka végeztével automatikusan vagy kérésre törli az adatokat a merevlemezről.

A Xerox WorkCentre 7655/7665/7675 rendszerek különféle munkabefejező opciókkal gondoskodnak az irodai munka folyamatosságáról. Ilyen például a kiadványszerkesztési munkabefejező hajtogató, amelynek szolgáltatásai közé tartozik a lyukasztás, vagy akár 100 lap többpozíciós tűzése, a C- és Z-hajtogatás, a füzetkészítés és az utólagos lapbeillesztés.

Az irodai dolgozók tárolhatják az eszközön a gyakran használt dokumentumokat - például formanyomtatványokat vagy sablonokat -, és módosíthatják a beállításokat a nyomtatás előtt, így megszűnik a számítógép és a multifunkciós berendezés közötti felesleges ingázás. Szintén lehetőség van a dokumentum-tárhelyekről történő igény szerinti nyomtatásra (print-on-demand). A felhasználó előnézetben ellenőrizheti a beszkennelt dokumentumokat a készülék kijelzőjén, amelyeket ezt követően Xerox DocuShare-ben, Microsoft Corp. SharePointban vagy Windows könyvtárakban tárolhat anélkül, hogy szükség lenne egy előre meghatározott sablonra. Az alkalmazott az érintőképernyőn böngészhet ezek között a dokumentumok között, amelyeket ezután természetesen ki is nyomtathat.

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Az AGON by AOC bővíti az új G4 gaming termékcsaládot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja a G4 sorozat legújabb tagjait az elismert AOC GAMING portfólióból, a 23,8 hüvelykes (60,5 cm) 24G4XE és a 27 hüvelykes (68,6 cm) 27G4XE modelleket. Az idén bemutatott, formabontó, lopakodó repülőgépek által inspirált dizájnnal rendelkező új G4 sorozat, a 24G4X és 27G4X állítható magasságú Full HD modellekkel, valamint a QHD Q27G4X modellel, már elérhető a piacon.

2024. május 16. 11:32

NIS2 visszaszámlálás: Másfél hónapjuk van a vállalatoknak a NIS2 nyilvántartásba vételre

A NIS2 direktíva számos követelményt fogalmaz meg az EU-tagállamok kiber- és információbiztonságára vonatkozóan. Magyarországon a „2023. évi XXIII. törvény a kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről”, azaz a „Kibertan-törvény” implementálja a direktíva rendelkezéseit, melynek értelmében az érintett vállalatoknak 2024. június 30-ig regisztrálniuk kell magukat a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) által kijelölt online felületen.

2024. május 14. 17:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59